Nemtii au pus noua Dacie Duster pe burta. Cum arata acum SUV-ul de la Mioveni

Nemtii au pus noua Dacie Duster pe burta. Cum arata acum SUV-ul de la Mioveni
  • Nemtii au pus noua Dacie Duster pe burta
  • Cum arata acum SUV-ul de la Mioveni
Distribuie pe Facebook

Aceiasi specialisti de la Prior Design au pregatit inclusiv spoilerele fata si spate agresiv stilizate, plus aripi laterale proeminente si jante de dimensiuni generoase.

La mai bine de trei saptamani dupa ce au dat publicitatii mai multe fotografii si informatii despre modul in care vor sa rezolve problema noii grile frontale de pe BMW M3 si M4, nemtii de la Prior Design si-au imaginat un pachet de tuning pentru actuala Dacie Duster 2. Unul extrem de agresiv si ofertant...

Printre modificarile momentan virtuale propuse de specialistii celebrei companii se numara si o pereche de spoilerele agresiv stilizate, praguri proeminente, plus jante din aliaj in cinci spite duble.

Aceiasi nemti de la Prior Design au mai montat si o evacuare dubla, cea de-a doua generatie a SUV-ului de la Mioveni primind inclusiv o suspensie extrem de joasa. Si, dupa cum se poate observa in primele imagini oficiale date publicitatii, un roll-cage complet, care acopera intreaga cabina cu doua randuri de scaune si cinci locuri.

Respectivele fotografii, dupa cum precizam si anterior, ilustreaza un tuning virtual, sansele ca specialistii celebrei companii sa scoata pe piata, la vanzare, un astfel de tratament tinzand catre zero.

Distribuie pe Facebook
mai multe