BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un pachet de tuning care schimba complet aspectul partii frontale

BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un pachet de tuning care schimba complet aspectul partii frontale
  • BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un pachet de tuning care schimba complet aspectul partii frontale
  • Purtand semnatura specialistilor de la Prior Design, respectivul meniu cuprinde inclusiv un nou spoiler cu prize uriase de aer
Distribuie pe Facebook

Purtand semnatura specialistilor de la Prior Design, respectivul meniu cuprinde inclusiv un nou spoiler cu prize supradimensionate de aer.

Dezvelit oficial inca de la sfarsitul lunii trecute, alaturi de cea mai recenta iteratie a legendarului M3, mult anticipatul BMW M4 G82 a reusit sa starneasca nenumarate controverse, in special din cauza grilei frontale ce are ca sursa de inspiratie vechiul Concept 4.

Chiar daca nu va ajunge pe strazi mai devreme de anul viitor, super-coupe-ul care se va bate cu Mercedes C63 AMG a reusit sa starneasca deja interesul tunerilor.

Unul dintre primele upgrade-uri poarta semnatura specialistilor de la Prior Design, veniti de curand cu trei propuneri diferite pentru partea frontala a noului BMW M4 G82. Meniul in cauza rezolva inclusiv problema grilei radiatorului, acum de doua ori mai mica.

Respectivul pachet de tuning vine cu un nou design si la nivelul prizelor de aer, alte modificari constand in praguri proeminente si, probabil, un alt spoiler spate.

Asa cum precizam si anterior, mult anticipatul BMW M4 G82 ofera, alaturi de cea mai recenta iteratie a legendarului M3, un benzinar cu doua turbine si capacitatea de trei litri, ce dezvolta 480 CP. Sau 510 CP in configuratia de top cunoscuta sub indicativul Competition.

In functie de optiunile bifate de clienti, super-coupe-ul care se va bate cu Mercedes C63 AMG va lucra alaturi de o cutie manuala / automata si chiar M xDrive.

BMW M4 Coupe de la Prior Design

BMW M4 Coupe de la Prior Design

BMW M4 Coupe de la Prior Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2020