Nemtii au terminat de modificat cel mai nou Ferrari. Cati CP are acum bolidul italian

  • Trei tipuri de jante
  • Motorul V8 dezvolta 620 CP din fabrica
  • Ulterior va fi disponibil si un kit care coboara garda la sol
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Wheelsandmore au finalizat pachetul de tuning destinat celui mai nou model din gama Ferrari. Super masina a primit si mai multi cai putere sub capota.

Roma este cel mai nou model intrat in gama Ferrari, un coupe elegant cu motor V8 de 3.9 litri, twin-turbo, care livreaza puntii spate 620 de cai putere si 750 Nm cuplu.

Ferrari Roma de la Wheelsandmore

Cu pedala de acceleratie la podea, bolidul italian atinge 100 de km/h in doar 3.4 secunde iar acul ajunge de la 0 la 200 de km/h in 9.3 secunde. Viteza de top este de 320 km/h.

Ferrari Roma de la Wheelsandmore

Nemtii de la Wheelsandmore au lucrat in toata aceasta perioada la un pachet de tuning care sa faca modelul din Maranello si mai greu de refuzat iar acum au publicat primele imagini si informatii despre acesta.

Ferrari Roma de la Wheelsandmore

Tunerul nu a vrut sa schimbe foarte mult aspectul coupe-ului asa ca singurele modificari estetice sunt jantele disponibile in dimensiuni de 21 sau de 22 de inch. Clientii au la dispozitie trei tipuri de jante pe care le pot vopsi in orice culoare doresc.

Ferrari Roma de la Wheelsandmore

Dupa cateva imbunatatiri minore, motorul V8 dezvolta 700 CP si 885 Nm cuplu. Wheelsandmore nu a spus nimic despre noile performante, dar putem intui ca acul ajunge acum la 100 de km/h in circa 3.2 secunde si se opreste dincolo de cei 320 km/h.

Ferrari Roma de la Wheelsandmore

Ulterior, pachetul va include si un kit care sa coboare masina si mai aproape de asfalt dar si un sistem de evacuare cu clapete controlate electronic.

Ferrari Roma de la Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ferrari Roma de la Wheelsandmore
mai multe