Nemtii au terminat de tunat noul Cupra Formentor, crossover-ul cu forme de coupe. Galerie foto completa

Nemtii au terminat de tunat noul Cupra Formentor, crossover-ul cu forme de coupe. Galerie foto completa
  • Nemtii au terminat de tunat noul Cupra Formentor, crossover-ul cu forme de coupe. Galerie foto completa
  • Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine acum realitate dupa numai 4.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine acum realitate dupa numai 4.6 secunde.

Lansat cu surle si trambite in prima parte a anului 2020, noul Cupra Formentor ocupa un loc fruntas in clasamentul celor mai atragatoare modele ale momentului. Pachetul specific impresionantului crossover cu forme de coupe cuprinde inclusiv o motorizare pe masura, respectiv un benzinar turbo de doi litri si aproximativ 310 cai putere.

O transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza, alaturi de un sistem de tractiune integrala, fisa tehnica a autoturismului spaniol, sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora devenind astfel realitate dupa 4.9 secunde.

Cupra Formentor de la ABT Sportsline

Cupra Formentor de la ABT Sportsline

Exista insa si loc de mai bine, din toate punctele de vedere, primul pas in acest sens fiind facut de nemtii de la ABT Sportsline, care au pregatit o suspensie mai joasa cu 35 de milimetri si jante cu diametrul de 19 sau 20", in functie de preferintele clientului. In plus, nici propulsorul cu patru cilindri de sub capota nu a scapat chiar complet nemodificat.

Multumita noii unitati de control, motorul primului Cupra Formentor din istorie ofera acum un total de 370 de cai putere, suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa devina realitate dupa numai 4.6 secunde.

Nota de plata a imbunatatirilor mentionate anterior ramane, momentan, un mare mister, astfel ca vom profita de ocazia ivita pentru a reaminti ca impresionantul crossover cu forme de coupe porneste, cel putin in Romania, de la 26.850 de euro in versiunea 1.5 TSI. Varianta turbo de doi litri costa, in schimb, putin peste 46.200 euro.

Cupra Formentor de la ABT Sportsline

Cupra Formentor de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Cupra Formentor de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2021