Nemtii au terminat de tunat noul RS7 Sportback: super-sedanul cu plafon de coupe si motor de 600 CP e acum de nerecunoscut

Nemtii au terminat de tunat noul RS7 Sportback: super-sedanul cu plafon de coupe si motor de 600 CP e acum de nerecunoscut
  • Nemtii au terminat de tunat noul RS7 Sportback
  • Super-sedanul cu plafon de coupe si motor de 600 CP e acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile puse la dispozitia clientilor se numara si si o putere maxima de 735 CP, sinonima cu un timp de numai trei secunde pentru proba 0 - 100 km/h.

600 de cai pe ambele punti si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 3.6 secunde. Sunt elementele capabile sa transforme noul Audi RS7 Sportback intr-o bestie de masina, mai ales din punct de vedere tehnic.

Vestile bune continua cu aspectul dramatic al caroseriei, caracterizat de o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente, un set de jante uriase din aliaj etc.

Audi RS7 de la Keyvany

Detalii demne de luat in seama vin insa si dinspre marile companii de tuning ale planetei, cu nemtii de la Keyvany aflandu-se in centrul atentiei. Multumita unui pachet exterior din carbon, cu capota pentru motor, praguri laterale, insertii pentru aripi s.a.m.d.

Accesorii ce-i confera noului RS7 Sportback un aspect demn de o racheta, mai ales daca punem la socoteala si caroseria de culoare rosie a exemplarului aflat in rol de demo car, evident.

In cele din urma, pe langa extremul widebody destinat caroseriei, super-sedanul cu plafon de coupe a mai primit si jante forjate pe 22 de inch. Plus o evacuare directa si alte cateva imbunatatiri tehnice sinonime cu o putere maxima de 735 CP pentru motorul V8 TFSI.

Sumele de bani specifice modificarilor mentionate anterior nu reprezinta decat un mister dar, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul 0 - 100 km/h nu mai dureaza decat trei secunde.

Audi RS7 de la Keyvany

Audi RS7 de la Keyvany

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi RS7 de la Keyvany
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 August 2021