Nemtii au terminat de tunat primul RS Q8 de la Audi. SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M ofera acum un motor cu 1.000 de Nm si jante pe 24 de inch

Nemtii au terminat de tunat primul RS Q8 de la Audi. SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M ofera acum un motor cu 1.000 de Nm si jante pe 24 de inch
  • Nemtii au terminat de tunat primul RS Q8 de la Audi
  • SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M ofera acum un motor cu 1.000 de Nm si jante pe 24 de inch
Distribuie pe Facebook

Multumita propulsorului ce dezvolta o putere maxima de 780 de cai, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe nu mai dureaza - cu pedala de acceleratie la podea, decat 3.3 secunde, acul vitezometrului urcand ulterior pana la o viteza de top de 320 de kilometri pe ora.

Ultimele zile ale primaverii acestui an vin alaturi de un nou pachet de tuning pentru primul RS Q8 de la Audi, nemtii de la Mansory modificand aproape tot ce se putea modifica la SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M - printre multe altele. Pornind de la exterior, specialistii celebrului tuner din Brand au adaugat nenumarate elemente noi - spoilerele agresiv stilizate deschizand lista atractiilor principale.

Audi RS Q8 de la Mansory

Audi RS Q8 de la Mansory

Respectiva reteta cuprinde inclusiv aripi si praguri proeminente, o capota ventilata pentru unitatea V8 cu capacitatea cilindrica de patru litri, un eleronul pentru plafon si unul pentru hayon, o evacuare tripla si - nu in ultimul rand, jante forjate de 24 de inch, potrivit primelor informatii si detalii prezentate publicului larg.

Fotografiile interioare lipsesc - cu desavarsire. din peisaj, insa nemtii de la Mansory ofera si de aceasta data, dupa cum s-a intamplat cu caroseria primului RS Q8 de la Audi, nenumarate elemente noi din fibra de carbon. Specialistii celebrului tuner din Brand sunt dispusi si sa retapiteze cabina SUV-ului care concureaza cu BMW X6 M - printre multe altele, cu orice material si in orice culoare dorite.

Gama de bunataturi se incheie cu un upgrade serios la nivelul motorului - optiunea P780 crescand valorile maxime ale motorizarii TFSI pana la un total de 780 de cai si 1.000 Nm ce se traduce atat printr-un 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un interval de timp de 3.3 secunde, cat si printr-o viteza de top de 320 de kilometri pe ora.

Audi RS Q8 de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi RS Q8 de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2022