Nemtii au tras tare de motor si au scos 370 CP din doi litri. Noua masina pastreaza vechiul sistem de tractiune fata

  • Cel mai nou proiect de la ABT are la baza actualul Leon Cupra 300
  • Automobilul cu motor de 2.0 litri sub capota produce acum 370 CP
  • Modelul de clasa compacte se bucura inclusiv de noi jante din aliaj
Distribuie pe Facebook

Atat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, cat si valoarea din dreptul vitezei maxime raman un mister. Cel putin pentru moment.

Chiar daca nu a trecut decat o singura luna de la prezentarea primului RS6 hibrid din lume, compania germana ABT Sportsline are deja un nou proiect interesant de tuning.

Este vorba despre un SEAT Leon din seria Cupra 300 care, in urma primirii unor imbunatatiri la nivel de ECU si evacuare, dezvolta o putere maxima de 370 CP, respectiv un cuplu motor de 460 Nm.

SEAT Leon Cupra de 370 CP

SEAT Leon Cupra de 370 CP

Atat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, cat si valoarea din dreptul vitezei de top raman un mister, insa este bine de stiut ca discutam despre o compacta cu tractiune fata.

Ce este drept, clientii care vor prefera varianta ST in dauna modelului de tip hatchback se vor bucura de un sistem 4x4, care va ajuta la punerea mai bine pe asfalt a puterii mentionate anterior.

Pe langa modificarile aduse benzinarului turbo de doi litri, germanii de la ABT Sportsline au mai pregatit pentru actualul Leon Cupra 300 si un nou set de jante din aliaj, de pana la 20".

De altfel, de diferite imbunatatiri se bucura si celelalte versiuni de motorizare ale compactei de la SEAT, un exemplu concret in acest sens constand in modelul 1.4 TSI, care produce acum 160 CP.

In acelasi timp, comunicatul de presa vorbeste si despre optimizarile disponibile pentru varianta 2.0 TDI, care a ajuns sa beneficieze de 210 cai putere - in loc de cei 184 CP din fabrica.

SEAT Leon Cupra de 370 CP

SEAT Leon Cupra de 370 CP

SEAT Leon Cupra de 370 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze SEAT Leon Cupra de 370 CP
mai multe