Nemtii au tunat prima Skoda cu motor bi-turbodiesel din istorie. Uite aici ce a iesit

Nemtii au tunat prima Skoda cu motor bi-turbodiesel din istorie. Uite aici ce a iesit
  • Nemtii au tunat prima Skoda cu motor bi-turbodiesel din istorie
  • Compania ABT propune un pachet cu 270 de cai putere si 540 de Nm
  • In oferta a fost inclus chiar si un set de jante pe 20 de inch
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceieratie la podea, sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in numai 6.8 secunde. In plus, viteza maxima urca - mai nou - pana la pragul celor 224 de kilometri pe ora.

Anuntata chiar la sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International de la Paris, prima Skoda cu motor bi-turbodiesel din istorie ofera o putere maxima de 240 de cai. Cuplul unitatii cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri se ridica, in schimb, la valoarea de 500 de Nm, dupa cum precizam si la momentul respectiv.

Vanduta in lume sub denumirea de Kodiaq RS, masina in cauza pluseaza cu o cutie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu diferential electronic. Ambele regasite pe lista cu dotari standard.

Drept urmare, atunci cand se impune calcarea la podea a pedalei de acceleratie, sprintul de la 0 la 100 km/h se va realiza in numai sapte secunde. Ulterior, modelul companiei cehe - care detine recordul pentru cel mai rapid SUV cu sapte locuri de la Nurburgring, va continua sa 'alerge' pana la o viteza de 220 de kilometri pe ora.

Iar acesta reprezinta doar inceputul. De curand, prima Skoda cu motor bi-turbodiesel din istorie a fost luata la imbunatatit de catre specialistii companiei ABT Sportsline, care au venit cu propria unitate de control.

Rezultatul: motorul de doi litri anterior mentionat dezvolta acum o putere maxima de 270 de cai, caruia i se alatura un cuplu de 540 Nm. Astfel, timpul necesar indeplinirii misiunii 0 - 100 km/h a scazut cu 0.2 secunde, pana la 6.8 secunde, pe cand viteza maxima a crescut cu 4 kilometri pe ora, pana la 224 km/h, evident.

Spre dezamagirea amatorilor de accesorii vizuale, oferta germanilor se limiteaza la un set de jante cu diametrul pe 20 de inch. Care, impreuna cu arcurile mai joase, parca schimba radical fata modelului Kodiaq RS.

Skoda Kodiaq RS de la ABT Sportsline

Skoda Kodiaq RS de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Skoda Kodiaq RS de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 August 2019