Nemtii de la ABT au intrecut masura cu Audi-ul SQ7: 520 de cai si 970 Nm cuplu

Nemtii de la ABT au intrecut masura cu Audi-ul SQ7: 520 de cai si 970 Nm cuplu
  • Nemtii de la ABT au lansat pachetul de tuning pentru Audi-ul SQ7
  • SUV-ul german dispune acum de 520 de cai putere si 970 Nm cuplu
  • Acceleratia de la 0 la 100 de km/h se face in 4.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Tunerul german ABT a prezentat cel mai recent pachet de tuning dezvoltat special pentru Audi-ul SQ7. SUV-ul german de peste 2 tone beneficiaza acum de 520 de cai putere, 970 Nm cuplu si o acceleratie demna de o masina sport.

Audi-ul SQ7 vine din fabrica cu un motor de 4.0 litri twin-turbo TDI, capabil de 435 de cai putere si 900 Nm cuplu, ceea ce dupa standardele oricui este mai mult decat suficient. Insa nu si dupa cele ale nemtilor de la ABT.

Audi SQ7 by ABT Sportsline

Atelierul german de tuning tocmai a lansat cel mai recent pachet de tuning, multumita caruia SUV-ul de 2.5 tone al nemtilor de la Audi devine un competitor serios pentru...masinile sport.

Sa incepem cu detaliile tehnice, deoarece acestea sunt cele mai interesante. Asa cum spuneam mai sus, motorul TDI dezvolta oricum suficienta putere, insa asa cum ne-au obisnuit pana acum, nemtii nu se multumesc niciodata cu "putin". Asa ca s-au decis sa creasca puterea propulsorului de 4.0 litri la 520 de cai putere si 970 Nm cuplu.

Uriasul SUV accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 4.6 secunde, iar puterea este transmisa tuturor rotilor prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte. Viteza maxima a ramas limitata electronic la 250 de km/h. In ciuda acestor performante, comunicatul de presa arata ca SQ7-le are un consum mixt cuprins intre 7,2 si 7,6 litri/ 100 de kilometri.

Audi SQ7 by ABT Sportsline

Pentru un sunet mai agresiv al propulsorului, nemtii de la ABT au dezvoltat sistemul Sound Control, care poate fi oferit clientilor, desigur, contracost, si al caror beneficii pot fi auzite in filmuletul de mai jos.

Audi-ul SQ7 sta cu 20 de milimetri mai jos decat versiunea de fabrica, insa multumita sistemului Level Control, revine la inaltimea setata de sofer, atunci cand este depasita viteza de 70 de km/h.

Audi SQ7 by ABT Sportsline

In ceea ce priveste exteriorul, acesta nu a suferit modificari notabile, inafara de insertiile din fibra de carbon de la nivelul aripilor si un nou set de jante pe 22 de inch. Acestea pot fi imbracate fie in anvelope de inalta performanta Dunlop, fie Continental, iar daca clientul doreste, tunerul german va monta si un set de distantiere de +30 de milimetri.

Distribuie pe Facebook
mai multe