Nemtii de la ABT au pus mana pe noua Octavia RS, iar primul lucru pe care l-au facut a fost sa modifice motorul turbo

  • Nemtii de la ABT modifica noua Skoda Octavia RS
  • Compacta ceha ofera acum un 2.0 TSI cu 315 CP sub capota
  • Meniul cuprinde inclusiv jante pe 19" sau arcuri sport
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Skoda Octavia RS ofera 245 de cai putere in versiunea de top, insuficient din punctul de vedere al nemtilor de la ABT Sportsline.

Lansata chiar in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in prima parte a lunii martie, noua Skoda Octavia RS Facelift este disponibila la vanzare inclusiv intr-o versiune cu 245 cai putere sub capota, capabila sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 6.6 secunde.

Insuficient din punctul de vedere al specialistilor din cadrul celebrei companii germane de tuning ABT Sportsline, care au luat la modificat varianta de 'numai' 230 CP a modelului ceh de clasa compacta si, prin instalarea modului ABT Engine Control, au reusit sa impinga unitatea turbo de doi litri pana in 315 cai putere.

Skoda Octavia RS de la ABT Sportsline

Cuplul maxim a crescut si el, de asemenea - pana la valoarea de 450 Nm, in cazul in care te intrebai, astfel ca noua Skoda Octavia RS Facelift ar trebui sa accelereze acum de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa se realizeze in aproximativ sase secunde sau chiar mai devreme daca s-a optat pentru cutia DSG oferita optional.

Exceptand modificarile operate sub capota, propunerea specialistilor din cadrul celebrei companii germane de tuning pentru clientii modelului ceh de clasa compacta si inalta performanta mai cuprinde si un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, plus arcuri care coboara garda la sol cu 20 de milimetri.

Pretul imbunatatirilor anterior mentionate ramane, din pacate, cea mai mare necunoscuta a momentului, drept pentru care reamintim ca noua Skoda Octavia RS Facelift porneste pe piata din Romania, in versiunea cu 230 CP la datorie, de la 25.799 euro in varianta manuala sau 27.366 de euro pentru modelul DSG.

Skoda Octavia RS de la ABT Sportsline

Skoda Octavia RS de la ABT Sportsline

Skoda Octavia RS de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Skoda Octavia RS de la ABT Sportsline
mai multe