Nemtii de la Alpha-N Performance isi fac de cap cu BMW-ul M2, iar rezultatul este asta

Nemtii de la Alpha-N Performance isi fac de cap cu BMW-ul M2, iar rezultatul este asta
  • Nemtii de la Alpha-N Performance propun 3 configuratii de putere pentru BMW M2
  • Pe langa acestea, pachetul de tuning include un body-kit agresit, sistem de evacuare, sau jante OZ Racing Ultraleggera
  • Tunerul propune o suspensie reglabila Ohlins care imbunatateste dinamica sasiului
Distribuie pe Facebook

Tunerul german Alpha-N Performance a dezvoltat 3 configuratii de putere pentru BMW-ul M2, in plus fata de modificarilor normale care includ un body-kit, sistem de evacuare sau suspensie.

In ultima vreme se pare ca BMW-ul Seria 2 este o masina foarte populara printre tuneri (nu ca am putea sa ii contrazicem), care se ingramadesc sa dezvolte un pachet de tuning pentru sportiva germana. Acum, este randul celor de la Alpha-N Performance sa isi arate maiestria cu M2-ul.

Nemtii au inceput cu motorul de 3.0 litri twin-turbo care inainte era capabil de 365 de cai putere si 500 Nm cuplu, si s-au gandit sa stoarca ceva mai multa putere din acesta. In acest sens au dezvoltat 3 pachete sau "Stage"-uri dupa cum urmeaza: prima optiune, sau Stage 1 duce M2-ul in 394 de cai putere si 580 Nm cuplu, o crestere relativ usoara fata de puterea de fabrica. Cu Stage 2, BMW-ul trece de bariera de 400 de cai, ajungand la 409 si 600 Nm cuplu. Stage 3-ul, si cel mai puternic, va scoate din propulsorul de 3.0 litri, 424 de cai putere si 620 Nm cuplu.

BMW M2 by Alpha-N Performance

Pentru acesta din urma, tunerul german va scoate limitatorul de viteza si va instala un sistem de evacuare fara catalizatoare.

Exteriorul nu a fost lasat nici el la voia intamplarii, astfel ca cei de la Alpha-N Performance au dezvoltat un body-kit agresiv, care le da clientilor posibilitatea sa aleaga 3 versiuni de aripi spate. Prima este una creata de ei, ajustabila si produsa din fibra de carbon. Cea de-a doua, este dezvoltata de cei de la Edison Composites si este identica cu cea a M4-ului GTS, iar ultima este asemanatoare cu cea a modelului M235i Motorsport.

BMW M2 by Alpha-N Performance

Mai mult decat atat, daca sunteti un mare fan al modelului M4 dar v-ati "pricopsit" cu M2-ul, nemtii iti pot monta mai multe componente din fibra de carbon intalnite pe succesorul M3-ului coupe, pentru a-ti transforma masina intr-un M2/4.

Desigur, nu puteau lipsi splitter-ul pentru bara fata si jantele care de aceasta data sunt OZ Racing Ultraleggera pe 19 inchi.

Pachetul de tuning propus de Alpha-N Performance este completat de o suspensie reglabila Ohlins care coboara masina mai aproape de asfalt si imbunatateste dinamica sasiului.

Distribuie pe Facebook
mai multe