Nemtii de la Audi l-au facut imbatabil, insa nu a fost de ajuns. In cat au dus cei de la ABT noul RS4 Avant

  • Nemtii de la ABT au dezvoltat un nou ECU pentru RS4-le Avant
  • Puterea motorului twin-turbo a crescut
  • Pachetul include si o suspensie recalibrata
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al gigantului german Volkswagen a dezvoltat un pachet special pentru Audi-ul RS4 Avant de ultima generatie. Partea cea mai buna este ca break-ul de performanta este acum si mai puternic decat era inainte.

Audi-ul RS4 Avant a fost dintotdeauna o masina extrem de atractiva, mai ales pentru cei care cauta un break de performanta. Daca generatia trecuta ascundea sub capota un propulsor V8 de 4.2 litri, aspirat natural, pentru aceasta noua iteratie, inginerii brand-ului din Ingolstadt au fost nevoiti sa faca unele modificari.

Audi RS4 Avant by ABT

In mare parte obligat de noile standarde pentru emisii, Audi a pus sub capota noului RS4 Avant o unitate V6 de 2.9 litri, twin-turbo. Din fabrica, aceasta vine cu 450 de cai putere, 600 Nm cuplu, o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.1 secunde si o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h (sau 280 km/h). Desigur, nu lipseste legendara tractiune integrala Quattro si o transmisie automata Tiptronic cu opt trepte.

Audi RS4 Avant by ABT

Chiar si in noua configuratie, break-ul nemtilor de la Audi este mai slab decat unul dintre cei mai mari rivali ai sai, chiar daca repriza 0-100 este identica. Mercedes-ul C63 AMG S, caci despre el este vorba, stoarce 510 cai si 700 Nm cuplu dintr-o unitate V8 twin-turbo de 4.0 litri.

Audi RS4 Avant by ABT

Daca vrei ca aceasta diferenta sa dispara, atunci specialistii ABT sunt exact ceea ce cauti. Noul lor ECU, dezvoltat special pentru RS4-le Avant creste puterea motorului la 510 cai putere si 680 Nm cuplu, astfel ca acum prietenii tai cu C63 AMG S nu vor mai avea de ce sa se lege de tine.

Audi RS4 Avant by ABT

Pentru ca pachetul sa fie complet, nemtii iti ofera si o suspensie recalibrata, dar si un set nou de jante cu diametrul de 20 de inch. Acestea sunt disponibile intr-o singura nuanta (negru), insa cu finisaje diferite: Mystic, Glossy sau Matte.

Audi RS4 Avant by ABT

Audi RS4 Avant by ABT

Audi RS4 Avant by ABT

Audi RS4 Avant by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS4 Avant by ABT
mai multe