Nemtii de la Mcchip-DKR au dus Audi-ul S8 Plus in extrem

Nemtii de la Mcchip-DKR au dus Audi-ul S8 Plus in extrem
Se pare ca in ultima vreme tot mai multi tuneri isi arata indemanarea pe Audi S8 Plus. Dupa ce ABT a reusit sa ii dea 100 de cai putere in plus, acum nemtii de la Mcchip-DKR duc monstruoasa limuzina in 789 CP si 927 Nm.
Distribuie pe Facebook

Kit-ul "Stage 3", supranumit si "mc780", este format printre altele din cel mai puternic software pe care cei de la Mcchip-DKR il au disponibil, doua turbine de inalta performanta cu toata tubulatura schimbata, inclusiv catalizatoarele, si un sistem de evacuare Capristo.

Din pacate, tunerul german nu a publicat nicio informatie referitoare la acceleratie sau la viteza maxima. Daca ar fi sa ne luam insa dupa cifre si sa facem o comparatie cu versiunea celor de la ABT, care ajungea de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde si avea o viteza maxima de 320 km/h, aceasta varianta hardcore de la Mcchip-DKR ar trebui sa fie undeva aproape de performantele unui Lamborghini Aventador.

Poate se vor gasi carcotasi care sa aiba ceva de obiectat despre ce a reusit acest tuner dintr-un motor de 4.0 litri, dar cand stai sa te gandesti ca ai asemenea performante intr-o masina in care incap confortabil inca 4 oameni si cu care poti sa mergi oriunde, ei bine... munca nemtilor este de laudat.

Audi S8 Plus de la Mcchip

Audi S8 Plus de la McchipAudi S8 Plus de la Mcchip

Audi S8 Plus de la Mcchip

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi S8 Plus de la Mcchip
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2016