Nemtii de la RevoZport fac de rusine Mercedes-ul AMG GT R cu versiunea imbunatatita a lui GT S

Nemtii de la RevoZport fac de rusine Mercedes-ul AMG GT R cu versiunea imbunatatita a lui GT S
  • RevoZvort a prezentat ultimul lor pachet de tuning pentru Mercedes-ul AMG GT S
  • Acesta include un body-kit nou, aripa spate GT, evacuare din titan si un soft special
  • Impreuna cu acest pachet, AMG-ul GT S este mai puternic decat GT R-ul
Distribuie pe Facebook

Tunerul german RevoZport a pus mana pe un Mercedes-AMG GT S si l-au facut mai tare decat GT R-ul, varianta de fabrica hardcore.

Dupa o multime de filmulete in care ne tachina cu cea mai noua varianta a GT-ului, constructorul german Mercedes Benz a dezvaluit in premiera GT R-ul in toata spledoarea lui. Punctele sale forte sunt exteriorul putin restilizat, si performantele imbunatatite.

Mercedes-AMG GT S by RevoZvort

Dar, ce faci daca tocmai ti-ai cumparat un GT S dar te-a fermecat culoarea verde si puterea GT R-ului? Raspunsul e simplu: iti dai masina pe mana celor de la RevoZvort.

Cu ajutorul unei evacuari din titan, galerii de adimisie free-flow si a unei mapari speciale, nemtii iti duc AMG-ul GT S in 650 de cai putere, cu aproape 80 mai multi decat varianta tocmai lansata de Mercedes.

Mercedes-AMG GT S by RevoZvort

Pachetul denumit GTZ-650 mai vine cu un body-kit nou, inspirat din cel al SLS-ului AMG Black Series si produs din kevlar-carbon, caruia i se adauga un splitter fata, aripioare fata pentru directionarea aerului, praguri, diffuser spate, aripa spate GT si grila si capacele oglinzilor din carbon.

Mercedes-AMG GT S by RevoZvortMercedes-AMG GT S by RevoZvort

Tunerul nu a dat publicitatii pretul acestuia, dar cu siguranta masina impreuna cu pachetul GTZ-650 nu va ajunge sa coste cat un GT R nou.

Mercedes-AMG GT S by RevoZvort

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes-AMG GT S by RevoZvort
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2016