Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur

Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Nemtii n-au putut sa-i vanda una
  • Asa ca si-a construit-o singur
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc insa nici imbunatatirile, seria vestilor bune culminand cu puterea maxima de 800 de cai.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ zece de ani, vechea generatie A6 C7 a fost oferita, spre comercializare, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Audi la dispozitia clientilor nu s-a regasit insa, din motive extrem de usor de inteles, si o varianta de inalta performanta RS6 Sedan.

Acest lucru nu inseamna neaparat ca o astfel de masina nu exista si in lumea reala; din contra, dupa cum o demonstreaza si urmatorul exemplar.

Audi RS6 Sedan de 800 CP

Audi RS6 Sedan de 800 CP

Audi RS6 Sedan de 800 CP

Audi RS6 Sedan de 800 CP

Creatia unei companii de tuning pe nume Ado X Performance, respectivul Audi RS6 Sedan are la baza, intr-un mod mai mult sau mai putin surprinzator, un A6 2.0 TFSI din 2012. Inut de mentionat, sub capota se ascunde acum un V8 cu doua turbine si capacitatea de patru litri, modificat pentru 800 de cai putere.

Nu doar motorul are ca sursa de provenienta un RS6 original, ci si cutia automata, puntile fata si spate sau sistemul de tractiune integrala, printre altele.

Scoasa la vanzare, pentru 129.900 de euro, impresionanta masina se mai bucura si de spoilere specifice, jante de la Wheelforce si scaune spate individuale. Fabulosul exemplar de culoare verde mai dispune si de o suspensie custom, evacuare dubla, faruri cu matrice de LED-uri, tapiterie din piele.

Intr-un final, despre A6-le 2.0 TFSI transformat de Ado X Performance intr-un Audi RS6 Sedan cu 800 de cai putere mai trebuie spus si ca este street-legal.

Audi RS6 Sedan de 800 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS6 Sedan de 800 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2021