Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur

Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Nemtii n-au putut sa-i vanda una...
  • ... asa ca si-a construit-o singur
Distribuie pe Facebook

Printre ingredientele care dau savoare urmatorului BMW Seria 3 Touring se regaseste, mai mult ori mai putin surprinzator, si un benzinar cu zece cilindri in V, plus compresor mecanic.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape 20 de ani si disponibil - la vanzare, pana in 2013, celebrul BMW Seria 3 E9x si-a intampinat clientii, de-a lungul timpului, intr-un numar impresionant de versiuni si configuratii. Printre aromele oferite de nemti nu a reusit sa isi faca insa loc, dupa cum se intampla la momentul de fata, si un M3 condimentat cu o caroserie cu cinci portiere, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca amatorii de break-uri de inalta performanta au renuntat la visul de a detine si de a conduce - de asemenea, un astfel de autoturism.

BMW Seria 3 Touring cu motor V10 modificat de M5

Iar cel mai bun exemplu il reprezinta urmatorul Seria 3 Touring, automobilul insotit - la nivelul departamentului exterior, de o folie ce imita fibra de carbon gazduind in compartimentul motor, sub noua capota, un propulsor V10 cu o capacitate de cinci litri, imprumutat de la legendarul M5 E60 si acompaniat de un compresor mecanic de la Rotex pentru o putere de 650 de cai.

Oferit in schimbul unei sume de circa 33.690 de euro, acelasi nonconformist BMW din anul 2008 se mai poate lauda - totodata, si cu transmisia SMG a M5-ului E60, cu jante BBS si puntea spate a unui M3. Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un interior imbracat in piele, material textil si Alcantara, potentialii clienti ai extremului break urmand urmand a descoperi, odata ajunsi in cabina, si un volan cu trei spite, plus LEDuri pentru schimbarea optima a vitezelor, si un vitezometru gradat pana la o viteza de 330 de kilometri pe ora.

BMW Seria 3 Touring cu motor V10 modificat de M5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 3 Touring cu motor V10 modificat de M5
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2023