Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant

Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
  • Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele detalii demne de precizat se regaseste si o unitate V8. Cu capacitatea de 4.0 litri.

Oferit vreme de aproximativ noua ani, intre 2004 si 2013, primul Seria 1 de la BMW si-a intampinat cumparatorii - de-a lungul timpului, in nenumarate savori si arome. Printre optiunile puse de bavarezi la dispozitia clientilor nu au reusit sa isi faca insa loc si o versiune cu opt cilindri in echipare, dar acest lucru nu inseamna neaparat - dupa cum vom dezvolta si in randurile urmatoare, ca o astfel de varianta nu exista in lumea reala.

Avand la baza un banal 116i cu plafon retractabil din material textil, exemplarul din cazul de fata combina costumul modelului de inalta performanta Seria 1 M Coupe - asa cum reiese si din imaginile atasate anuntului de vanzare, cu propulsorul V8 de 3.999 de centimetri cubi, plus 420 CP de pe M3 E92, de la acesta din urma venind si transmisia automata in sapte rapoarte, ori, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, discurile de franare.

Disponibil in schimbul unei sume de circa 40.000 de euro, extremul proiect va mai pune la dispozitia potentialilor sai cumparatori si o pereche de scaune din colectia M Performance - cu mentiunea ca din meniu nu lipseste, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici vitezometrul gradat pana la 330 de kilometri pe ora. Din pacate, performantele respectivului BMW nu raman - momentan, decat un mister si o necunoscuta.

BMW Seria 1 cu motor V8

BMW Seria 1 cu motor V8

BMW Seria 1 cu motor V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW Seria 1 cu motor V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2023