Nemtii n-au putut sa-i vanda unul, asa ca si l-a construit singur

Nemtii n-au putut sa-i vanda unul, asa ca si l-a construit singur
  • Nemtii n-au putut sa-i vanda unul, asa ca si l-a construit singur
  • Din reteta respectivei conversii lipseste, din pacate, cea mai importanta piesa: motorul originalului
Distribuie pe Facebook

Din reteta respectivei conversii lipseste, din pacate, cea mai importanta piesa: motorul originalului.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 50 de ani, iconicul Porsche 911 a fost oferit de nemti, de-a lungul decadelor, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor nu s-a regasit insa niciodata, din motive lesne de inteles, si o varianta GT3 RS Convertible.

Dar acest lucru nu inseamna neaparat ca un astfel de model nu exista (si) in lumea reala; ba dimpotriva, dupa cum o demonstreaza urmatorul exemplar scos, recent, la vanzare, pe internet.

Porsche 911 GT3 RS Convertible

Porsche 911 GT3 RS Convertible

Construit de americanii de la Wicked Motor Works, cel mai probabil unicul Porsche GT3 RS Convertible de pe planeta Pamant are la baza un 991 Carrera S din 2012. Si, dupa o "investitie" de aproximativ 200.000 de dolari, se remarca numaidecat prin eleronul supradimensionat de la nivelul capotei motorului.

Meniul carateristic departamentului exterior continua cu noi spoilere fata si spate, prize de aer pentru aripile laterale, evacuare dubla montata central si jante din aliaj de la compania HRE.

Acelasi Porsche 991 Carrera S din 2012 transformat in GT3 RS Convertible mai iese in evidenta si printr-o caroserie revopsita din negru in rosu, in timp ce tratamentul aplicat interiorului presupune combinarea nuantelor cu pricina. Daca mai trebuia precizat, din peisaj nu lipsesc nici pielea, sistemul Bose etc.

In plan tehnic, proiectul celor de la Wicked Motor Works nu aduce nimic proaspat, propulsia fiind asigurata in continuare de un motor aspirat de 3.8 litri si undeva in jurul a 400 de cai putere.

Scos, recent, la vanzare, pe internet, respectivul Porsche 911 GT3 RS Convertible nu a parcurs decat putin peste 30.000 de kilometri pana la momentul de fata. Dupa un numar de zece oferte diferite, suma de bani oferita pentru nonconformistul proiect american de tuning se ridica la pragul de 55.000 de dolari.

Porsche 911 GT3 RS Convertible

Porsche 911 GT3 RS Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (87) Poze Porsche 911 GT3 RS Convertible
mai multe