Nemtii nu vor lansa niciodata o asemenea masina. Au facut-o insa americanii

Nemtii nu vor lansa niciodata o asemenea masina. Au facut-o insa americanii
  • Creat de o companie specializata in restaurarea automobilelor Porsche, urmatorul Cayman ascunde sub capota un motor de 4.2 litri
  • Unitatea cu sase cilindri are ca sursa de provenienta modelul 911 Carrera S si dezvolta o putere maxima de 400 CP - masurata la roti
  • Alte imbunatatiri includ o parte frontala de GT3, suspensia unui GT3 Cup si, nu in ultimul rand, discurile ceramice ale unui GT3 RS
Distribuie pe Facebook

O companie americana specializata in restaurarea automobilelor Porsche a reusit sa creeze una dintre cele mai impresionante sportive cu motor central vazute vreodata.

Se numeste Cayman GTR si, dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, are la baza sportiva cu motor central a companiei Porsche. Spre deosebire insa de versiunea standard de la care s-a pornit, meniul oferit de automobilul german este acum mai incitant ca oricand.

Iar cea mai buna dovada in acest sens o reprezinta noua motorizare. Motorizare aspirata cu sase pistoane, imprumutata de la un exemplar 911 Carrera S si modificata radical - de exemplu, capacitatea cilindrica a crescut pana la 4.2 litri, pentru 400 de cai putere la roti.

Modificari semnificative au fost operate, de asemenea, si la nivelul caroseriei in doua portiere. Mai exact, aproape fiecare panou exterior i-a facut loc unuia nou sau a primit diverse retusuri, cea mai notabila schimbare constand in aparitia partii frontale de GT3.

De la modelul GT3 provin si suspensia, respectiv sistemul de franare, cu mentiunea ca elementele in cauza au fost imprumutate fie de la versiunea Cup, fie de la varianta RS. Intr-un final, interiorul in doua locuri ofera un mix de performanta si, oarecum surprinzator, eleganta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 August 2017