Nemtii s-au apucat de tunat cel mai puternic Astra pe care Opel il vinde acum. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate cu doar cateva momente in urma

Nemtii s-au apucat de tunat cel mai puternic Astra pe care Opel il vinde acum. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate cu doar cateva momente in urma
  • Nemtii s-au apucat de tunat cel mai puternic Astra pe care Opel il vinde acum
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate cu doar cateva momente in urma
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile oferite de specialistii companiei germane Imrscher se regaseste, mai mult sau mai putin surprinzator, si o noua tapiterie de piele, cu elemente realizate, pentru un plus de exclusivitate, sub forma de carouri.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de-un an - inca de la inceputul verii lui 2021, actualul Astra se vinde, in aceste zile, intr-o larga varietate de versiuni si de configuratii. Printre optiunile puse de Opel - in prezent, la dispozitia cumparatorilor se numara, pentru prima data, si o varianta de performanta GSe, respectivul model combinand o unitate turbo de 1.6 litri, pe benzina, cu un motor electric insotit de o baterie de 12.4 kWh pentru un total de pana la 225 de cai putere.

Opel Astra GSe de la Irmscher

Comercializat la preturi incepand de la o suma de 45.510 de euro, hot-hatch-ul capabil sa sprinteze de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in doar 7.5 secunde, reprezinta, inutil de adaugat, si subiectul principal al materialului nostru. Explicatia?

Autoturismul producatorului cu sediul in regiunea Russelsheim a trecut, de curand, prin mainile specialistilor Irmscher - acestia grabindu-se sa instaleze un nou pachet aerodinamic la nivelul caroseriei in cinci portiere, cu lungimea de aproximativ 4.374 de milimetri. Prelungirilor proeminente destinate atat spoilerelor fata / spate, cat si pragurilor laterale li s-au alaturat - dupa cate anunta un comunicat oficial de presa, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, combinate cu o suspensie mai joasa.

Respectivul tuning vizeaza si departamentul interior, acolo unde reteta originala va putea fi reimprospatata cu o tapiterie din piele in orice culoare, indiferent ca exista ori trebuie inventata. Din peisaj nu lipsesc nici detaliile din velur, nici cusaturile sub forma de carouri.

Opel Astra GSe de la Irmscher

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Astra GSe de la Irmscher
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2023