Nemtii s-au apucat de tunat noua Dacie Duster. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Nemtii s-au apucat de tunat noua Dacie Duster. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Nemtii s-au apucat de tunat noua Dacie Duster
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile pe care le va primi masina romaneasca se numara inclusiv un kit widebody.

Fanii si proprietarii Daciei Duster ar putea avea curand un nou subiect despre care sa vorbeasca. La aproape cinci luni de la publicarea primelor fotografii oficiale, nemtii de la Prior Design au dat startul procesului de transformare in realitate a proiectului virtual care a cucerit intreaga Europa si, de ce nu, chiar planeta.

In aceste momente, respectiva masina pare sa se afle inca in stadiu de proiectare si testare, un material video recent surprinzand cum specialistii companiei cu sediul in orasul Kamp-Lintfort cauta sa vada cum se aliniaza unele componente ale kitului widebody cu liniile caroseriei.

Datele referitoare la data finalizarii proiectului cu pricina nu reprezinta, in prezent, decat un mare mister, insa printre imbunatatirile pe care noua Dacie Duster le va primi din partea nemtilor de la Prior Design se vor numara inclusiv cateva extensii proeminente. Pentru aripile laterale si, de ce nu, chiar spoilerele fata / spate.

Vestile bune ar trebui sa continue atat cu un set de jante de dimensiuni generoase, cat si cu o suspensie cu cativa centimetri mai joasa, in timp ce roll-cage-ul vizibil in primele fotografii oficiale date publicitatii nu va fi, cel mai probabil, disponibil nici macar la cererea clientului.

Necunoscute mai sunt si informatiile cu privire la nota de plata pe care nemtii de la Prior Design o vor percepe pentru kitul widebody, dar si celelalte eventuale piese. Drept pentru care precizam, in schimb, ca pretul de vanzare al noii Dacii Duster porneste, pe piata din Germania, de la suma de 11.990 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe