Nemtii s-au apucat de tunat noul Urus, primul SUV din istoria moderna a Lamborghini

  • Cel mai nou proiect de la ABT are la baza un Urus
  • SUV-ul italian vine acum cu 710 CP sub capota
  • Cuplul motorului V8 se ridica, mai nou, la 910 Nm
Distribuie pe Facebook

In urma tratamentului suferit, unitatea cu opt cilindri in V si doua turbine ofera acum o putere maxima de 710 CP. Suna bine, nu-i asa?

Primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini, noul Urus a fost prezentat oficial in ultima parte a anului 2017. Dupa mai bine de 18 luni de asteptare, clientii automobilului italian pot opta intr-un final...

... pentru un pachet de performanta care sa creasca puterea motorului V8 bi-turbo. Purtand semnatura specialistilor ABT Sportsline, tratamentul in cauza ii confera unitatii de patru litri un set de valori maxime ce coincid cu 710 CP si 910 Nm.

Lamborghini Urus de la ABT Sportsline

Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 km/h a scazut cu 0.2 secunde, de la 3.6 la 3.4 secunde secunde. In ceea ce priveste viteza de top, oficialii tunerului german nu au anuntat nimic in acest sens.

In configuratia de fabrica insa, primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini promite sa atinga 305 kilometri pe ora. Deloc rau pentru un automobil ca Urus, a carei masa proprie e de 2.200 de kilograme, spun italienii.

Revenind la tratamentul prescris de specialistii ABT Sportsline, acesta nu include - pentru moment - nicio modificare vizuala. Accesorii de ordin interior si exterior ar trebui sa fie totusi disponibile in perioada imediat urmatoare.

Lamborghini Urus de la ABT Sportsline

Lamborghini Urus de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Urus de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2019