Nemtii si-au facut de cap cu Duster. SUV-ul de la Dacia e acum de nerecunoscut

Nemtii si-au facut de cap cu Duster. SUV-ul de la Dacia e acum de nerecunoscut
  • Nemtii si-au facut de cap cu Duster
  • SUV-ul de la Dacia e acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile operate de specialistii Prior Design se numara inclusiv un kit widebody pentru caroseria in cinci portiere.

Se remarca in special prin nuanta mata de maroniu de la nivelul departamentului exterior, insa adevarul este ca nici extensiile proeminente specifice aripilor laterale - finisate intr-un negru stralucitor, nu vor trece intocmai neboservate. Din contra.

Aceeasi Dacie Duster Widebody de la Prior Design a mai primit, de asemenea, si un set de spoilere fata / spate agresiv stilizate, plus eleron pentru plafon.

Dezvelita publicului larg - in premiera mondiala si absoluta, cu ocazia Essen Motor Show 2021, impozanta creatie se mai poate lauda si cu o evacuare dubla. Dar si cu jante din aliaj de dimensiuni generoase, cu cinci spite, la randul lor maronii.

Lista upgrade-urilor de la nivelul departamentului interior, daca acestea exista, nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, din pacate.

Totodata, nemtii de la Prior Design nu au publicat niciun fel de informatie sau data oficiala cu privire la eventuale modificari operate in compartimentul motor. Nu ar fi insa nicio surpriza ca respectiva Dacie Duster sa fie complet stock - si sub capota.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2021