Nemtii si-au facut de cap cu noua Toyota GR Yaris. Super japoneza cu motor de 1.6 litri si 261 de cai a primit un body kit care creste considerabil latimea caroseriei

Nemtii si-au facut de cap cu noua Toyota GR Yaris. Super japoneza cu motor de 1.6 litri si 261 de cai a primit un body kit care creste considerabil latimea caroseriei
  • Nemtii si-au facut de cap cu noua Toyota GR Yaris
  • Super japoneza cu motor de 1.6 litri si 261 de cai a primit un body kit care creste considerabil latimea caroseriei
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele imbunatatiri operate de specialistii de la Prior Design se numara si un set de jante cu prindere centrala - solutie inspirata din motorsport.

Se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate - acompaniate de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, insa nici noua capota a motorului sau eleronul atent sculptat de la nivelul hayon-ului nu vor trece intocmai neobservate. Seria ingredientelor ce compun reteta caracteristica departamentului exterior culmineaza cu extensiile proeminente aplicate aripilor laterale - insotite de jante de la Schmidt Revolution, cu prindere intr-un singur prezon, in timp ce meniul de la interior a scapat, mai mult ori mai putin surprinzator, complet neatins.

Opera specialistilor Prior Design, urmatoarea Toyota GR Yaris se bucura, asemenea variantei standard, de o motorizare turbo de 1.6 litri, sinonima cu o putere de circa 261 CP, livrata rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte si pana la doua diferentiale cu alunecare limitata - astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie blocata la podea, intr-un interval de numai 5.5 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Toyota GR Yaris de la Prior Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 August 2023