Nemtii si-au facut de cap cu noul Audi RS6 Avant. Modelul care concureaza cu BMW M5 ofera acum mai multa putere chiar si decat un Lamborghini Aventador

Nemtii si-au facut de cap cu noul Audi RS6 Avant. Modelul care concureaza cu BMW M5 ofera acum mai multa putere chiar si decat un Lamborghini Aventador
  • Nemtii si-au facut de cap cu noul Audi RS6 Avant
  • Modelul care concureaza cu BMW M5 ofera acum mai multa putere chiar si decat un Lamborghini Aventador
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele imbunatatiri demne de mentionat se numara si un set de jante cu diametrul de 22 de inch - realizate din aliaj forjat.

Cunoscuta la nivelul intregului mapamond pentru impresionantele sale proiecte de tuning, celebra companie ABT din Germania continua seria lansarilor spectaculoase si prezinta publicului larg noul RS6 Legacy Edition. Un Audi RS6 Avant de generatie a patra, extremul produs beneficiaza, la randul lui, de serviciile unui propulsor V8 de 3.996 de centimetri cubi, faimoasa motorizare cu doua turbine si tehnologie MHEV primind insa diferite upgrade-uri pentru un total de 760 de cai.

ABT RS6 Legacy Edition

ABT RS6 Legacy Edition

Din pacate, peformantele impozantului vehicul nu reprezinta, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate dezvaluind, ce este drept, ca lista atractiilor principale cuprinde inclusiv multiple detalii exterioare din fibra de carbon, jante cu un diametru de 22 de inch, sculptate din aliaj forjat, asa cum precizam anterior, o suspensie coilover, evacuare cvadrupla, ornamente interioare confectionate din microfibra Dinamica.

Oferita intr-un numar limitat la numai 200 de unitati, cea mai noua creatie semnata de nemtii de la ABT dispune, mai mult ori mai putin surprinzator, si de scaune atent sculptate, cu diferite functii de confort, precum reglare electrica, incalzire, ventilatie sau chiar masaj, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, volan cu design in trei spite, sistem audio de inalta fidelitate, dezvoltat de specialistii de la Bang & Olufsen, instrumente de bord digitale. Si asa mai departe.

ABT RS6 Legacy Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze ABT RS6 Legacy Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2023