Nemtii si-au facut de cap cu noul M8 Gran Coupe. Super coupe-ul cu patru portiere de la BMW a fost transformat intr-o racheta cu 900 de cai si 1.050 Nm

Nemtii si-au facut de cap cu noul M8 Gran Coupe. Super coupe-ul cu patru portiere de la BMW  a fost transformat intr-o racheta cu 900 de cai si 1.050 Nm
  • Nemtii si-au facut de cap cu noul M8 Gran Coupe
  • Super coupe-ul cu patru portiere de la BMW a fost transformat intr-o racheta cu 900 de cai si 1.050 Nm
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile oferite de specialistii companiei G-Power se numara si un set de jante forjate. Acompaniate de un diametru de 21 de inch.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape trei ani si jumatate, inca din ultima parte a toamnei lui 2019, primul BMW M8 Gran Coupe din istorie stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Insotit de un motor V8 cu doua turbine si o capacitate de 4.4 litri, respectivul automobil paraseste linia de asamblare a celebrului producator din Munchen alaturi de o putere de 625 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp deloc neglijabil, de doar 3.2 secunde.

BMW M8 Gran Coupe de la G-Power

Comercializat si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 160.650 de euro, meniul specific impresionantului autoturism cu lungimea mai mare de 5.0 metri cuprinde inclusiv o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem inteligent de tractiune integrala. Din peisaj nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici spoilerele agresiv stilizate, seria vestilor bune continuand cu pragurile proeminente, cu jantele din aliaj de dimensiuni generoase, cu ceasurile de bord digitale, scaunele sculptate atent, ornamentele din carbon.

Acelasi prim M8 Gran Coupe in istoria BMW reprezinta, oarecum inutil de precizat, si subiectul principal al materialului nostru, modelul cu pricina primind de curand, chiar pe parcursul zilelor anterioare, un nou pachet spectaculos de tuning. Purtand semnatura nemtilor de la G-Power, tratamentul in cauza anunta, mai mult sau mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, si o pereche de turbine modificate pentru o doza extra de performanta, astfel ca propulsorul cu opt cilindri mentionat anterior ofera un total compus din 900 CP & 1.050 Nm.

BMW M8 Gran Coupe de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M8 Gran Coupe de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2023