Nemtii si-au facut de cap cu noul RS6 Avant. Super-break-ul cu 600 de cai de la Audi este acum de nerecunoscut

Nemtii si-au facut de cap cu noul RS6 Avant. Super-break-ul cu 600 de cai de la Audi este acum de nerecunoscut
  • Nemtii si-au facut de cap cu noul RS6 Avant
  • Super-break-ul cu 600 de cai de la Audi este acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente si chiar un plafon instelat. Asa suna, pe scurt, propunerea nemtilor de la Keyvany pentru cea mai recenta generatie a super-break-ului cunoscut lumii intregi sub numele de Audi RS6 Avant.

600 de cai putere, 800 de Newton-Metri si 3.6 secunde pentru celebrul sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Sunt cifrele si numerele care transforma noul Audi RS6 Avant intr-unul dintre cele mai impresionante break-uri ale planetei din punctul de vedere ale performantelor.

Cifre si numere care, pe de alta parte, nu au reusit sa ii satisfaca si pe nemtii de la Keyvany, acestia pregatind, drept urmare, un pachet de tuning cu pana la 900 CP si 1.050 Nm pentru motorizarea bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.0 litri. Oferita, in standard, alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, daca mai era nevoie de mentionata.

Audi RS6 de la Keyvany

Audi RS6 de la Keyvany

Imbunatatirile care transforma noul Audi RS6 Avant intr-un vanator de McLaren, Ferrari si Lamborghini raman, din pacate, doar un mare mister. Intuitia ne spune insa ca printre elementele luate in vizor de ingineri se numara si cele doua turbine ale propulsorului V8 TFSI.

Amatorii de modificari estetice sunt ceva mai norocosi din acest punct de vedere, nemtii de la Keyvany anuntand deja tipul si preturile upgrade-urilor pe care le-au pregatit pentru break-ul cu 600 de cai putere si 800 de Newton-Metri in standard. Seria vestilor bune debuteaza cu mai multe detalii din fibra de carbon destinate spoilerului fata si disponibile pentru aproape 10.000 de euro.

Diferite ornamente, realizate la randul lor din fibra de carbon, intalnim si la nivelul profilului lateral, seria asemanarilor continuand cu nota de plata, care se apropie, inca o data, de 10.000 de euro. In partea din spate, noul Audi RS6 Avant vine cu accesorii de ~13.000 de euro.

Jantele forjate cu diametrul de 21 de inch pe puntea fata si 22 de inch pe puntea spate sunt peste 11.500 de euro, fara a lua in calcul si costul anvelopelor. Pentru clientii cu dare de mana, nemtii de la Keyvany au mai pregatit si un plafon instelat, de 12.990 de euro, o evacuare directa, cu acelasi pret de 12.990 de euro, dar si un volan din piele, plus fibra de carbon, de 2.790 de euro.

Modificarile destinate celei mai noi generatii a super-break-ului cunoscut lumii intregi sub numele de Audi RS6 Avant continua cu un interior retapitat in piele. Tinandu-se cont de preferintele persoanei care va fi de acord sa plateasca 34.990 de euro pentru operatiunea respectiva.

Audi RS6 de la Keyvany

Audi RS6 de la Keyvany

Audi RS6 de la Keyvany

Audi RS6 de la Keyvany

Audi RS6 de la Keyvany

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS6 de la Keyvany
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2021