Nemtii si-au facut de cap cu primul Mercedes-AMG S 63 E Performance din istorie. Noul model ofera acum 880 de cai putere si 1.490 de Newton-Metri

Nemtii si-au facut de cap cu primul Mercedes-AMG S 63 E Performance din istorie. Noul model ofera acum 880 de cai putere si 1.490 de Newton-Metri
  • Nemtii si-au facut de cap cu primul Mercedes-AMG S63 E Performance din istorie
  • Noul model ofera acum 880 de cai putere si 1.490 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un pachet aerodinamic din fibra de carbon.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de trei ani, inca de la sfarsitul toamnei lui 2020, cel mai recent Mercedes S-Class din istorie se vinde - in aceste zile, intr-o larga varietate de savori si configuratii. Printre optiunile pe care nemtii le pun la dispozitia cumparatorilor regasindu-se - in premiera absoluta, si o versiune S63 E Performance cu performante demne de un supercar.

Disponibil la preturi incepand de la suma de 208.749 de euro, extremul produs de lux, se bucura mai precis, de un propulsor cu opt cilindri in V, plus doua turbine, de 3.982 de centimetri cubi - pe benzina, conceput special pentru a livra persoanei de la volan, prin intermediul unei transmisii automate cu noua rapoarte, nici mai mult, nici mai putin de 612 cai putere si 900 de Newton-Metri.

Acelasi prim Mercedes-AMG S63 E Performance din istorie se mai poate lauda si cu o unitate electrica sinonima cu un total de 190 de cai putere si 320 de Newton-Metri - cu propria cutie de viteze, o automata cu doua trepte. Simpla apasare a pedalei de acceleratie livrand tuturor celor patru roti - drept urmare, o herghelie care contine 802 cai putere si 1.430 de Newton-Metri.

Rezultatul: doar 3.3 secunde dureaza sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea - nestingherit, pana la 290 de kilometri pe ora. Exista loc si de mai bine - au demonstrat-o, recent, nemtii de la Mansory, imbunatatirile aduse motorului termic crescand performantele sistemului hybrid pana la 880 de cai putere si 1.490 de Newton-Metri.

In plus, primii 100 de kilometri pe ora vin acum dupa numai 2.8 secunde - asa cum reiese din comunicatul de presa, acelasi Mercedes-AMG S63 E Performance oferind si un nou pachet aerodinamic, cu detalii sculptate din fibra de carbon, jante realizate din aliaj forjat, cu diametrul de 22 de inch. Dar si o tapiterie confectionata din piele perforata - cusuta cu ata contrastanta.

Mercedes-AMG S63 E Performance de la Mansory

Mercedes-AMG S63 E Performance de la Mansory

Mercedes-AMG S63 E Performance de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes-AMG S63 E Performance de la Mansory
mai multe