Nemtii si-au facut de cap cu primul RS Q8 din istorie. Au stors 1.030 Nm din motorul de 4.0 litri

Nemtii si-au facut de cap cu primul RS Q8 din istorie. Au stors 1.030 Nm din motorul de 4.0 litri
  • Nemtii de la MTM si-au facut de cap cu primul RS Q8 din istorie
  • SUV-ul companiei Audi ofera acum 787 de cai si 1.030 de Nm
  • Timpii necesari reprizelor de acceleratie au scazut dramatic
Distribuie pe Facebook

Cu putin peste 785 de cai pe toate cele patru roti, SUV-ul companiei Audi reuseste sa accelereze acum de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar... ei bine, 3.3 secunde.

La aproape doua saptamani de la introducerea unui pachet de performanta, cu pana la 787 CP si 1.030 Nm, pentru noul RS6 Avant, nemtii de la MTM au venit cu un tratament similar pentru primul RS Q8 din istorie. Multumita unor modificari aduse unitatii de control a motorului V8 cu capacitatea de patru litri...

.. SUV-ul companiei Audi se poate lauda la randul lui cu un total de 787 de cai si 1.030 Nm, evident - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa dureze doar 3.3 secunde.

Disponibil in schimbul unei sume de 9.999 de euro, respectivul tuning ii permite primului RS Q8 in istorie inclusiv sa sprinteze de la 0 la 200 km/h in 11.5 secunde, cu mai bine de doua secunde decat in mod normal. Noua valoare din dreptul vitezei maxime ramane, cel putin la momentul de fata, un o mare necunoscuta.

Putem spune, in schimb, ca viitorii proprietari ai SUV-ului companiei Audi vor mai putea apela la nemtii de la MTM si pentru alte cateva bunatati, precum o suspensie mai joasa sau distantiere pentru roti.

Acestea li se alatura celebrelor spoilere fata si spate agresiv stilizate, din fabrica, care ajuta primul RS Q8 din istorie, model anuntat la sfarsitul toamnei trecute, sa se diferentieze de celelalte variante de motorizare. Totodata, cei mai atenti la detalii nu vor rata nici aripile laterale proeminente ori evacuarea cvadrupla.

Audi RS Q8 de la MTM

Audi RS Q8 de la MTM

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2020