Nemtii si-au facut de cap cu primul RS7 electrificat din istorie. Super-sedanul cu alura de fastback de la Audi ofera acum 1.000 de cai putere, ca Bugatti Veyron

Nemtii si-au facut de cap cu primul RS7 electrificat din istorie. Super-sedanul cu alura de fastback de la Audi ofera acum 1.000 de cai putere, ca Bugatti Veyron
  • Nemtii si-au facut de cap cu primul RS7 electrificat din istorie
  • Super-sedanul cu alura de fastback de la Audi ofera acum 1.000 de cai putere, ca Bugatti Veyron
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in exact trei secunde.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de cinci ani - inca de la sfarsitul toamnei lui 2017, cel mai recent Audi A7 din istorie isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de compania cu sediul in Ingolstadt, Bavaria la dispozitia clientilor regasindu-se - deloc surprinzator, si o varianta de performanta RS, respectivul produs bucurandu-se de serviciile unui propulsor V8 cu doua turbine, plus un sistem mild-hybrid la 48 de volti.

ABT RS7 Legacy Edition 1000 HP

Despre modelul echipat cu un motor de 3.996 de centimetri cubi, conceput special pentru a livra tuturor celor patru roti - prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, undeva in jurul a 600 de cai putere, este vorba, inutil de adaugat, si in acest material, spectaculosul super-sedan cu alura de fastback primind, de curand, un incredibil pachet de tuning.

Semnat de nemtii de la ABT Sportsline, meniul cu pricina cuprinde inclusiv doua noi turbine, pistoane forjate, sistem de injectie cu apa/etanol, radiatoare suplimentare pentru ulei, reteta RS7 Legacy Edition 1000 HP traducandu-se astfel printr-un total de 1.000 de cai putere - demn de un Bugatti Veyron. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in exact trei secunde, dupa cate se precizeaza in cadrul comunicatului de presa disponibil.

In plus, din peisaj nu lipsesc - dupa cum reiese, de altfel, si din fotografiile/imaginile date publicitatii nici noutatile exterioare, precum prelungirea proeminenta regasita la nivelul spoilerului fata, detaliile similare destinate pragurilor laterale ori difuzorul posterior urias, confectionate din fibra de carbon, pe cand interiorul se poate lauda cu o tapiterie realizatedin piele.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze ABT RS7 Legacy Edition 1000 HP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2023