Nemtii si-au facut de cap cu primul RS7 electrificat din istorie. Super-sedanul cu alura de fastback de la Audi ofera acum 690 de cai si costa 200.000 de dolari

Nemtii si-au facut de cap cu primul RS7 electrificat din istorie. Super-sedanul cu alura de fastback de la Audi ofera acum 690 de cai si costa 200.000 de dolari
  • Nemtii si-au facut de cap cu primul RS7 electrificat din istorie
  • Super-sedanul cu alura de fastback de la Audi ofera acum 690 de cai si costa 200.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Printre caracteristice noului ABT RS7-R se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si un cuplu maxim de circa 940 de Newton-Metri.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape trei ani - inca de la sfarsitul lui 2019, daca mai trebuia cumva precizat, actualul RS7 Sportback a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: super-sedanul cu alura de fastback din gama nemtilor de la Audi a primit recent - chiar pe parcursul zilelor precedente, un nou pachet de tuning demn de intreaga atentie a pamantenilor.

ABT RS7-R Limited Edition

ABT RS7-R Limited Edition

Oferit in doar 125 de bucati - pentru 200.000 de dolari fiecare, proaspat anuntatul ABT RS7-R Limited Edition se remarca numaidecat prin prelungirile proeminente de la nivelul spoilerului fata, numeroase priviri urmand sa atraga si insertiile destinate pragurilor laterale, capacele specifice oglinzilor retrovizoare sau difuzorul posterior masiv, toate realizate, oarecum inutil de mentionat, din fibra de carbon.

Interiorul nu reprezinta - in prezent, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, nemtii preferand sa afirme, in schimb, ca motorul actualului RS7 Sportback, un V8 cu doua turbine, o capacitate cilindrica de patru litri si tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti, dezvolta mai nou 690 de cai. Super-sedanul cu alura de fastback din gama nemtilor de la Audi dispune - totodata, si de 940 de Newton-Metri.

Astfel, impresionantul ABT RS7-R Limited Edition ar trebui sa sprinteze de la 0 la 96 de kilometri pe ora, multumita tractiunii intregrale quattro disponibile in standard, intr-un timp de aproximativ 3.2 secunde, pe cand acul vitezometrului va depasi - de ce nu, cu pedala de acceleratie la podea, pragul de 305 kilometri pe ora, valoare demna de exclusivistele produse semnate de companiile din Cizma.

ABT RS7-R Limited Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2022