Nemtii si-au facut de cap la inceput de an. Masina cu motor de doi litri are acum turbina noua si 475 de cai sub capota

Nemtii si-au facut de cap la inceput de an. Masina cu motor de doi litri are acum turbina noua si 475 de cai sub capota
  • Nemtii de la McChip-DKR au luat la modificat noua Cupra Ateca
  • Cel mai potent pachet de tuning ofera 475 CP
  • Clientii vor avea la dispozitie si optiuni de doar 350 CP
Distribuie pe Facebook

Datorita acestor modificari, acul vitezometrului urmeaza sa urce pana la pragul celor 285 de kilometri pe ora.

Primul produs din istoria recent infiintatei companii Cupra, modelul comercializat sub denumirea Cupra Ateca gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri si 300 de cai putere. Care, impreuna cu o transmisie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala 4Drive, promite sa rezolve ecuatia 0 - 100 km/h in doar 5.2 secunde.

Seria vestilor bune continua cu o viteza maxima de aproape 250 de kilometri pe ora - dupa cum precizam inclusiv anterior, la momentul lansarii oficiale din urma cu (mai putin de) un an si jumatate.

Deloc impresionant si-au spus nemtii de la McChip-DKR, care au pregatit patru pachete diferite de tuning pentru automobilul in cauza. Botezat sugestiv Stage 4, meniul de top cuprinde o noua turbina, un nou intercooler, dar si alte modificari menite sa ajute la obtinerea unor valori maxime demne de o sportiva: 475 de cai putere si 510 Newton-Metri (+175 CP si 110 Nm).

Cum a evoluat timpul specific acceleratiei de la 0 la 100 km/h ramane, din pacate, un mister, oficialii celebrului tuner preferand sa comunice doar ce s-a intamplat la nivel de viteza: 285 de kilometri pe ora.

O alta cunoscuta vine sub forma notei de plata a respectivului pachet Stage 4. Clientii primului produs din istoria recent infiintatei companii Cupra sunt asteptati la sediul McChip-DKR alaturi de suma de 8.999 de euro - care reprezinta... ei bine, putin peste 20% din pretul de pornire al modelului comercializat sub denumirea Cupra Ateca pentru piata auto din Germania.

Persoanele nu la fel de indraznete, dar care vor un plus de performanta au de ales intre un Stage 3 cu 430 CP (7.179 de euro), un Stage 2 cu 375 CP (3.109 euro) si, evident, un Stage 1 cu 350 CP (999 de euro).

Seat Ateca Cupra- imagini oficiale

Seat Ateca Cupra- imagini oficiale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2020