Nici bine n-a aparut pe strazi ca l-au si tunat. MANHART vrea sa stoarca 500 CP din motorul noului Z4

Nici bine n-a aparut pe strazi ca l-au si tunat. MANHART vrea sa stoarca 500 CP din motorul noului Z4
  • Manhart pregateste un pachet de tuning pentru noul Z4 M40i
  • Vor sa creasca puterea motorului la 500 CP
  • Pachetul include si cateva imbunatatiri estetice
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Manhart lucreaza la un pachet de tuning pentru noua generatie BMW Z4, bazat pe varful de gama Z4 M40i. Tunerul a publicat si doua randari care ne arata cum va arata produsul final.

Constructorul bavarez de automobile a lansat pe piata noua generatie Z4 de curand, astfel ca primele exemplare doar ce incep sa apara pe strazile din intreaga lume. Decapotabila este disponibila in mai multe versiuni iar varful de gama este reprezentat de Z4 M40i.

Acesta ascunde sub capota un propulsor turbo de 3.0 litri, cu sase cilindri in linie, care livreaza puntii spate 340 de cai putere. Acelasi motor echipeaza si noua Toyota Supra, sportiva japoneza fiind dezvoltat in paralel cu noul Z4 si asamblata la aceeasi uzina Magna Steyr din Austria.

Manhart MHZ4 500

Nemtii de la Manhart nu au mai avut rabdare si au inceput deja sa lucreze la un pachet de tuning destinat noului Z4 M40i, iar in randarile de mai jos putem vedea cum va arata produsul finit.

Se pot observa spoilerele redesenate, buza fata, pragurile noi, jantele negre aftermarket, patru terminatii pentru sistemul de evacuare, difuzorul de aer, aripa spate proeminenta, culoarea neagra a caroseriei si accentele aurii specifice tunerului. La interior, cel mai probabil, vom intalni cateva ornamente din carbon, emblema Manhart pe volan si alte cateva imbunatatiri.

Manhart MHZ4 500

Cea mai buna veste este ca nemtii intentioneaza sa creasca si puterea motorului pana la 500 de cai putere, de aici si numele pachetului MHZ4 500. In aceste conditii, sprintul 0-100 km/h ar urma sa dureze aproximativ 4 secunde (acum 4.5), iar viteza maxima sa creasca peste 250 de km/h.

BMW Z4 M40i poate fi comandat si pe piata din Romania, unde costa de la 63.169 de euro in sus. Versiunea de baza este Z420i si are un pret de pornire de 46.302 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2019