Nici ca-ti pasa de noul Defender cand ai asa ceva in garaj. Sub capota se ascunde un V8 de Corvette

  • Motor V8 de Corvette
  • Tapiterie din piele neagra/rosie
  • Sistem audio JL
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect al celor de la East Coast Defender a fost botezat Desert Storm. Printre modificari se numara o tapiterie din piele bicolora, jante supradimensionate si nelipsitul motor V8 de Corvette.

Britanicii de la Land Rover sunt tot mai aproape de a dezvalui lumii intregi noua generatie Defender, atat de asteptata de fanii acestui model. Daca esti insa fanul modelului original, atunci unul imbunatatit de East Coast Defender este cel mai potrivit pentru tine.

Project Desert Storm

Ai acea caroserie emblematica, dar fara dezavantajele unei masini vechi. Asta pentru ca americanii nu lasa nimic la voia intamplarii, asa cum s-a intamplat si cu cel mai nou proiect al lor denumit Desert Storm.

Project Desert Storm

Bazat pe un Land Rover Defender 90, acesta a fost echipat la exterior cu spoilere din otel, un troliu, praguri, lumini auxiliare cu LED, diferite elemente de protectie si jante Kahn Mondial Retro cu diametrul de 20 de inch, imcaltate cu anvelope speciale de off-road.

Project Desert Storm

Interiorul este de departe cea mai notabila imbunatatire. Avem aici o tapiterie din piele neagra/rosie cu cusaturi rosii, un volan Momo Prototipo imbracat in aceeasi combinatie de culori si ceasuri de bord rosii.

Project Desert Storm

Printre echipamentele din habitaclu se numara un sistem audio JL, incarcare wireless pentru smartphone, Wi-Fi, camera pentru marsarier sau acces fara cheie.

Project Desert Storm

Sub capota, noul Project Desert Storm de la ECD ascunde un motor V8 LS3 de 6.2 litri, imprumutat de la un Corvette. Acesta livreaza puterea celor doua punti intermediul unei transmisii automate cu sase trepte iar sunetul ii este accentuat de un sistem de evacuare Borla.

Project Desert Storm

Project Desert Storm

Project Desert Storm

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Project Desert Storm
mai multe