Nici nu se pune problema sa-l ratezi. Ce-i atat de tare la Mercedes-ul asta in doua usi

Nici nu se pune problema sa-l ratezi. Ce-i atat de tare la Mercedes-ul asta in doua usi
  • Un S63 AMG Coupe cu pachetul de la Wald a fost surprins recent in SUA
  • Exemplarul in cauza propune inclusiv o folie verde cu finisare mata
  • Sub capota regasim o motorizare V8 bi-turbo de 5.5 litri si 577 CP
Distribuie pe Facebook

Pe scurt, modul in care arata, folia mata de culoare verde si pachetul aerodinamic de la WALD conferindu-i coupe-ului german un aspect absolut... demential.

Brabus este doar cea mai cunoscuta destinatie dintre toate, insa posesorii versiunii in doua usi a Mercedes-ului S-Class au la dispozitie numeroase optiuni din care pot alege atunci cand vine vorba despre modificarea super-coupe-ului german.

De exemplu, posesorul acestui exemplar a preferat sa mearga pe mainile japonezilor de la WALD International, care ofera pentru luxosul automobil din Stuttgart un pachet de tuning ce consta in spoilere fata si spate agresiv stilizate.

Plus praguri laterale proeminente si eleroane pentru plafon, respectiv capota portbagajului, respectivelor elemente de caroserie alaturandu-li-se - cel putin in cazul de fata, atat un set de jante de dimensiuni generoase, cat si o folie mata de culoare verde.

Informatiile legate de motorizarea acestui exemplar lipsesc cu desavarsire, insa este bine de stiut ca in cazul de fata avem de-a face cu un Mercedes S63 AMG Coupe. In libera traducere, asta inseamna ca sub capota avem un V8...

Un V8 bi-turbo de 5.5 litri si 577 de cai putere, mai exact, care lucreaza alaturi de o cutie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate pentru a propulsa super-coupe-ul german de la 0 la 96 de kilometri pe ora in aproximativ 3.9 secunde.

Mercedes S63 Coupe in verde mat

Mercedes S63 Coupe in verde mat

Distribuie pe Facebook
mai multe