Nici nu se pune problema sa-l ratezi. Este probabil singurul Alpina B7 in Java Green din lume

Nici nu se pune problema sa-l ratezi. Este probabil singurul Alpina B7 in Java Green din lume
  • Showroom-ul BMW din Abu Dhabi are zilele acestea expus un Alpina B7 de ultima generatie
  • Exemplarul cu pricina propune o nuanta de Java Green la nivel de aspect exterior
  • Departamentul interior mizeaza pe o combinatie clasica de negru, plus bej
Distribuie pe Facebook

In timp ce majoritatea clientilor de Seria 7 vor prefera negrul sau albul pentru finisarea caroseriei de peste cinci metri lungime, oficialii showroom-ului BMW din Abu Dhabi au mers pe un exemplar in nuanta... Java Green. Si cu tratamentul specific modelului Alpina B7, desigur.

'Vinovat' de existenta unora dintre cele mai colorate exemplare ale planetei, faimosul showroom BMW din Abu Dhabi a primit zilele acestea o noua creatie pe patru roti numai buna de... privit si admirat.

Alpina B7 in Java GreenAlpina B7 in Java Green

Alpina B7 in Java Green

Despre ce este insa vorba, mai exact? Ei bine, dupa cum precizam si doar cateva randuri mai sus, vorbim despre un Alpina B7 de ultima generatie, finisat intr-un verde extrem de deschis, comercializat sub numele de Java Green.

In ceea ce priveste departamentul interior, acesta adopta o configuratie mult mai clasica, elegantei combinatii de negru si bej alaturandu-i-se cateva accente indraznete similare nuantei de la nivelul caroseriei.

Si daca tot discutam despre partea estetica a noii capodopere expuse in cadrul faimosului showroom BMW din Abu Dhabi, atunci nu putem lasa deoparte nici spoilerele subtil restilizate sau jantele cu design multispita specifice proiectului Alpina B7.

Alpina B7 in Java Green

Alpina B7 in Java GreenAlpina B7 in Java Green

Asadar, acestea fiind spuse, acum ne putem muta intreaga atentie catre pachetul tehnic al impresionantei limuzine bavareze, pachet care aduce in prim plan o motorizare V8 bi-tubo de 4.4 litri si 608 cai putere.

O cutie automata cu opt trepte de viteza si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza lista cu bunatati mecanice, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai 3.7 secunde. Viteza maxima? Aproximativ 330 de kilometri pe ora.

Fireste, nu performantele sunt cele care conteaza in cazul de fata, aspectul estetic fiind mult mai interesant. Nu de alta, dar sansele sa dai peste un alt Alpina B7 in Java Green tind catre zero.

Alpina B7 in Java Green

Alpina B7 in Java GreenAlpina B7 in Java GreenAlpina B7 in Java Green

Alpina B7 in Java Green

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Alpina B7 in Java Green
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2016