Niciun bodykit nu il facea mai atragator decat este deja. Insa un set de jante Forgiato de 24 de inci...

Niciun bodykit nu il facea mai atragator decat este deja. Insa un set de jante Forgiato de 24 de inci...
  • Jantele originale au fost inlocuite cu unele Forgiato
  • Acestea au diametrul de 24 de inci
  • Sub capota avem un propulsor V8, aspirat natural
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui superb Lexus LC500 a apelat la specialistii Forgiato pentru a-i scoate si mai tare in evidenta supercarul. Alegerea perfecta s-a dovedit a fi un set de jante forjate cu diametrul de 24 de inch, imbracate in anvelope cu talon mic.

Japonezii de la Lexus au demonstrat odata cu lansarea noului LC500 ca mai au un cuvant greu de spus in industria auto. Dupa o perioada lunga de dezvoltare, inginerii au reusit sa puna la punct unul dintre cele mai frumoase si luxoase coupe-uri ale momentului.

Lexus LC500 cu jante Forgiato

Dupa cum bine spune brand-ul asiatic "Modelul LC marcheaza inceputul unei epoci glorioase pentru Lexus. Pastrand esenta conceptului original LF-LC, am creat un uimitor coupe, proiectat sa va redefineasca asteptarile si sa va taie rasuflarea." Ooo, si cum ne-o taie...este de ajuns sa-l vezi o singura data in realitate pentru a te indragosti de noul LC500.

Lexus LC500 cu jante Forgiato

Formele caroseriei sunt fara indoiala punctul culminant, un detaliu cu care este de acord si proprietarul acestui exemplar, finisat intr-o nuanta de alb cu mai multe detalii negre lucios. Omul nostru nu a comandat un bodykit care probabil ii stirbea putin din frumusete, insa a avut o problema cu jantele originale.

Lexus LC500 cu jante Forgiato

Tocmai de aceea a apelat la specialistii Forgiato, care i-au sarit in ajutor cu un set de jante forjate Tecnica Tec 3.3 cu diametrul de 24 de inci. Designul special, dar si lustruirea exemplara iti atrag imediat atentia, iar anvelopele Pirelli P Zero Nero cu talon mic completeaza perfect tabloul.

Lexus LC500 cu jante Forgiato

Cat despre motorizare, acest Lexus LC ascunde sub capota un propulsor V8 de 5.0 litri, aspirat natural, capabil de 477 de cai putere. Desigur, fiecare unitate este asamblata manual si ai siguranta ca a fost dezvoltata in cadrul evenimentelor specifice sporturilor cu motor, precum cursa de 24 de ore de la Nurburgring.

Lexus LC500 cu jante Forgiato

Tractiunea este una pe puntea spate, iar agregatul isi transmite puterea prin intermediul primei cutii de viteze automate cu 10 trepte, disponibila pentru un autoturism. In aceasta configuratie, masina japoneza atinge 100 de km/h in 4,7 secunde si are o viteza maxima de 270 de km/h.

Lexus LC500 cu jante Forgiato

Noua nava amiral a japonezilor este disponibila si la noi in tara, unde pleaca de la 99.950 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lexus LC500 cu jante Forgiato
mai multe