Nimeni nu vrea sa se dea cu el de frica sa nu fie umilit. Ajunge la 328 km/h in doar 14.8 secunde!

Nimeni nu vrea sa se dea cu el de frica sa nu fie umilit. Ajunge la 328 km/h in doar 14.8 secunde!
  • Acest Audi S2 ascunde sub capota un motor de 1.350 CP
  • Sprintul de la 0 la 328 km/h dureaza doar 14.8 secunde
  • Jumatatea de mila este parcursa in numai 15.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, masina germana de 1.350 CP reuseste sa parcurga distanta de 804 metri intr-un timp de numai 15.1 secunde.

A iesit de pe portile fabricii acum mai bine de doua decenii si jumatate, alaturi de un bezinar turbo cu cinci cilindri in linie si capacitatea de 2.2 litri. La momentul respectiv, acest Audi S2 nu avea decat 220 - 230 CP sub capota, cam cat un Volkswagen Golf GTI de ultima generatie.

In prezent insa, automobilul german lansat la inceputul anilor '90 este la fel de puternic precum un Koenigsegg Agera RS, cel mai rapid model de serie din toate timpurile. Cu importanta mentiune ca, in cazul de fata, in compartimentul motor regasim o unitate cu doar sase pistoane.

Una modificata cap-coada, fie acum vorba intre noi. Aceasta, impreuna cu toate celelalte imbunatatiri operate la nivel de cutie, sasiu ori interior, ii permite acestui Audi S2 de 1.350 CP sa accelereze de la 0 la 328 km/h intr-un timp de... exact, ai vazut / citit bine!, 14.8 secunde.

Totodata, jumatatea de mila este parcursa in 15.1 secunde, astfel ca automobilul german... cu greu reuseste sa gaseasca un adversar pe masura. Multe dintre modelele tunate care vin la curse nici macar nu vor sa paseasca in "ring" cu proiectul de tuning marca Hamon Motors.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Ianuarie 2018