Nimeni si nimic nu-i sta in cale. Uite SUV-ul care face suta la fel de repede precum un Ferrari ori Lambo

Nimeni si nimic nu-i sta in cale. Uite SUV-ul care face suta la fel de repede precum un Ferrari ori Lambo
  • Cel mai nou proiect de tuning al germanilor de la Brabus are la baza Mercedes-ul GLE63 AMG
  • Propunerea companiei din Bottrop cuprinde numeroase elemente aerodinamice din fibra de carbon
  • Meniul culmineaza cu cei 850 de cai putere indesati in compartimentul motor
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un propulsor bi-turbo de 585 de cai putere si capabil sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 4.2 secunde, actualul Mercedes GLE63 AMG S ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante SUV-uri ale planetei.

Acelasi Mercedes GLE63 AMG S se afla inclusiv la baza celui mai nou proiect al celebrei companii de tuning Brabus, specialistii germani pregatind recent nu unul, ci doua pachete de performanta pentru automobilul in cauza.

Primul dintre acestea inmulteste herghelia unitatii V8 de 5.5 litri cu un total de 700 CP, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coborand astfel pana la pragul celor patru secunde. In schimb, valoarea din dreptul vitezei maxime a urcat pana la 300 de kilometri pe ora, SUV-ul diviziei din Affalterbach intrand, drept urmare, pe teritoriului supercarurilor.

Mercedes GLE63 AMG de 850 CPMercedes GLE63 AMG de 850 CP

Exista insa loc si de mai bine, aceiasi specialisti germani ai celebrei companii de tuning Brabus punand la dispozitia posesorilor actualului Mercedes GLE63 AMG S chiar si o serie de imbunatatiri sinonime cu 850 de cai putere.

Mult mai impresionant in cel din urma caz este cuplul de 1.450 Nm, tratamentul cu pricina permitandu-i modenului pregatit de divizia din Affalterbach sa strapunga bariera primilor 100 km/h dupa doar 3.8 secunde. Adaugam in meniu si viteza de top limitata la 320 de kilometri pe ora, iar rezultatul final consta intr-un SUV care le da batai de cap celor mai multe dintre Ferrari-uri.

Mercedes GLE63 AMG de 850 CP

Informatiile referitoare la pretul celor doua pachete de performanta lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii celebrei companii de tuning Brabus preferand sa scoata in evidenta celelalte modificari destinate actualului Mercedes GLE63 AMG S.

Altfel spus, posesorii SUV-ului diviziei din Affalterbach pot opta la ajutorul specialistilor germani si pentru numeroase elemente aerodinamice din fibra de carbon, spoilerele fata si spate reprezentand cel mai bun exemplu in acest sens. Nu lipsesc totusi din meniu nici jantele Monoblock din aliaj cu design unic si... ei bine, diamentru de pana la 23 inch.

Mercedes GLE63 AMG de 850 CPMercedes GLE63 AMG de 850 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes GLE63 AMG de 850 CP
mai multe