Nissan-ul GT-R R34 din Fast and Furious 4 este DE VANZARE. AFLA CAT COSTA!

Nissan-ul GT-R R34 din Fast and Furious 4 este DE VANZARE. AFLA CAT COSTA!
  • Nissan-ul GT-R R34 condus de Paul Walker in Fast and Furious 4 este de vanzare
  • Proprietarul german al masinii cere pe aceasta fabuloasa suma de 1 milion de euro
  • Automobilul ascunde sub capota un I6 twin-turbo si are doar 6.000 km la bord
Distribuie pe Facebook

Nissan-ul GT-R R34 condus de regretatul actor Paul Walker in filmul Fast and Furious 4 este acum disponibil la vanzare. Pretul? Nici mai mult, nici mai putin de 1.000.000 de euro!

Ce-ai putea face cu un milion de euro? Pai, din punct de vedere automobilistic vorbind, ai putea avea o colectie extrem de interesanta, cu exemplare precum Porsche Carrera GT, Ferrari 599 GTO si Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce, de exemplu. Asta in cazul in care nu ai o pasiune deosebita pentru automobilele clasice.

Nissan GT-R R34 din Fast and Furious 4

Totusi, in anumite cazuri, pragul psihologic de un milion de euro nu ar fi suficient decat pentru o singura masina. Ca in situatia de fata, de altfel. Si nu, nu vorbim de modele precum Bugatti Veyron, Koenigsegg Agera sau Pagani Zonda F, ci de un simplu... Nissan GT-R R34. Cand a ajuns legendarul automobil japonez sa coste atat de mult? Ei bine, nu te panica, este doar o exceptie.

Nissan GT-R R34 din Fast and Furious 4

In cazul de fata nu vorbim chiar de orice Nissan GT-R R34, ci de exemplarul care a facut istorie in Fast and Furious 4, alaturi de regretatul actor Paul Walker la bord. Este, de asemenea, singurul exemplar care a reusit sa scapa cu viata dintre toate cele sapte folosite folosite in acel film. In plus, nu are decat 6.000 de kilometri la bord, iar propulsia sa este asigurata de o unitate twin-turbo, cu sase cilindri in linie si capacitate de 2.6 litri, cuplata la o transmisie cu sase rapoarte.

Nissan GT-R R34 din Fast and Furious 4

Merita insa aceasta masina pretul de un milion de euro? Aceasta intrebare va ramane cel mai probabil fara un raspuns concret. Cu toate acestea, exista si o certitudine: inainte de moartea lui Paul Walker, proprietarul german al acestui Nissan GT-R R34 era dispus sa sa vanda masina cu "numai" 300.000 de euro. Pe-atunci ar fi fost o investitie profitabila, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Nissan GT-R R34 din Fast and Furious 4
mai multe