Noi un asemenea BMW nu am mai vazut pana acum. Modelul de ultima generatie are motor diesel cu trei turbine, NOS si 1.070 Nm

Noi un asemenea BMW nu am mai vazut pana acum. Modelul de ultima generatie are motor diesel cu trei turbine, NOS si 1.070 Nm
  • Noi un asemenea BMW nu am mai vazut pana acum
  • Modelul de ultima generatie are motor diesel cu trei turbine, NOS si 1.070 Nm
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de aproape 600 de cai, conform actualului proprietar.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sapte ani si jumatate, primul BMW Seria 2 Coupe din istorie este disponibil la vanzare in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta 220d, animata de un motor 2.0 diesel.

Despre un astfel de exemplar este vorba, de altfel, si in cazul de fata, cu mentiunea ca acesta nu mai arata deloc ca in ziua asamblarii sale finale.

Altfel spus, respectivul BMW Seria 2 Coupe a renuntat la aspectul plictisitor specific versiunii de motorizare 220d, proprietarul sau optand pentru o serie de elemente inspirate de varianta de performanta M2. Din peisaj nu lipsesc insa nici noile jante din aliaj sau componentele din carbon.

La interior, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv tapiterie din piele de culoare rosie, scaune fata de M3 si roll-cage in locul banchetei spate.

Mult mai interesant este motorul instalat sub capota, in locul banalului 2.0 diesel facandu-si aparitia celebrul N57S. Servit, in cazul de fata, alaturi de o lunga lista de imbunatatiri, inclusiv NOS, ce se traduce printr-o putere maxima de aproape 600 de cai, dar si un cuplu de 1.070 Nm.

In plus, meniul specific acestui BMW mai cuprinde si un set de franare cu etriere de M5 pe fata si M4 pe spate, diferential de 330d s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe