Nou a fost cat un Ferrari, acum se da la juma' de pret. Costul acestui CLS63 AMG modificat de Brabus

Un Mercedes CLS63 AMG fabricat cu doar un an in urma si trimis imediat la Brabus pentru cateva modificari serioase este acum de vanzare pentru 119.500 euro - cu peste 100.000 de euro mai putin decat a costat el initial.
Distribuie pe Facebook

Felul in care arata si modul in care performeaza transforma Mercedes-ul CLS63 AMG Shooting Brake intr-unul dintre cele impresionante break-uri ale istoriei, insa cu putin ajutor din partea celor de la Brabus, ei bine... automobilul german se apropie la un singur pas de perfectiune.

Nu este nevoie, fireste, sa ne crezi pe cuvant; te poti convinge si singur de acest aspect aruncand o privire asupra urmatorului exemplar, scos la vanzare in Olanda pentru suma de 119.500 euro. Sau, daca vrei, cu peste 100.000 de euro mai putin decat a costat el initial.

Iesit de pe portile fabricii Mercedes cu doar un an in urma si trimis imediat in Bottrop pentru cateva modificari serioase, respectivul CLS63 AMG Shooting Brake ascunde sub capota o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 5.5 litri, ce dezvolta aproximativ 650 de cai putere.

Cuplul maxim se invarte in jurul valorii de 920 Nm, super-break-ul german reusind astfel sa accelereze pana la 300 de kilometri pe ora - indeajuns pentru ca posesorul exemplarului in cauza sa opteze inclusiv pentru pachetul aerodinamic din carbon de la Brabus.

Tot la capitolul modificari exterioare putem trece, de asemenea, si jantele forjate din aliaj pe 20 inch, lista cu ingrediente magice continuand in cazul acestui Mercedes CLS63 AMG Shooting din 2015 cu interiorul imbracat complet in piele si decorat partial cu ornamente din aluminiu.

La final, break-ul german rulat pentru doar 11.561 de kilometri se mai lauda si cu suspensie pneumatica, sistem de navigatie sau scaune climatizate. Nu lipsesc din meniu nici instalatia audio de la Harman Kardon, TV tuner-ul sau trapa automata.

Brabus CLS Shooting Brake de vanzare

Brabus CLS Shooting Brake de vanzare

Brabus CLS Shooting Brake de vanzare

Brabus CLS Shooting Brake de vanzare

Brabus CLS Shooting Brake de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Brabus CLS Shooting Brake de vanzare
mai multe