Noua creatie de la ABT nu este numai foarte aratoasa, ci si puternica. Cati cai are acum Golf-ul R

  • Nemtii de la ABT au tunat Golf-ul R
  • Hot-hatch-ul dezvolta acum 400 de cai putere
  • Suspensia reglabila este optionala
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la ABT Sportsline au dezvoltat un pachet de tuning interesant pentru Volkswagen-ul Golf R. Pe langa o gramada de imbunatatiri estetice, hot-hatch-ul german a primit si o crestere semnificativa a puterii motorului.

Volkswagen-ul Golf R este privit ca fiind hot-hatch-ul suprem. Din fabrica, modelul german vine cu un propulsor de 2.0 litri turbo capabil de 310 cai putere, tractiune integrala si o transmisie manuala sau automata DSG.

Volkswagen Golf R by ABT Sportsline

Partea buna este ca acest model este unul dintre preferatii tunerilor, care se inghesuie sa creasca puterea motorului si sa decoreze exteriorul cu fel de fel de elemente aerodinamice. Unul dintre cele mai recente si mai atractive pachete vine de la ABT Sportsline.

Volkswagen Golf R by ABT Sportsline

Daca tot am pomenit de unitatea turbo cu patru cilindri, atunci sa incepem cu ea. Specialistii germani au instalat un modul de performanta propriu care duce puterea in 400 de cai si 500 Nm cuplu. In tot acest timp, sistemul de tractiune integrala a fost lasat stock, insa ar trebui sa se descurce cu cei 90 de cai in plus.

Volkswagen Golf R by ABT Sportsline

Pe lista de dotari optionale regasim un set de arcuri care coboara garda la sol cu 20 de milimetri in fata si cu 25 pe spate, o suspensie complet reglabila care duce Golf-ul cu 45 de milimetri mai aproape de asfalt si desigur, un set de frane cu sase pistonase.

Volkswagen Golf R by ABT Sportsline

Spre deosebire de alti tuneri care nu se ating de exterior, cei de la ABT au cateva lucruri interesante in oferta. Printre acestea regasim un set de jante de 20 de inch, praguri redesenate, difuzor de aer si un sistem de evacuare cu patru iesiri de dimensiuni considerabile.

Volkswagen Golf R by ABT Sportsline

Volkswagen Golf R by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Golf R by ABT Sportsline
mai multe