Noua masina de la Brabus e AVION. Are scaune business, monitoare in plafon si PlayStation 4

Noua masina de la Brabus e AVION. Are scaune business, monitoare in plafon si PlayStation 4
  • Cel mai nou tuning pentru Mercedes V-Class vine de la Brabus
  • Monovolumul german a primit cateva modificari la exterior
  • Interiorul reprezinta insa de departe atractia principala
Distribuie pe Facebook

Programata sa debuteze in cadrul Salonului Auto care incepe la Geneva cu data de maine, cea mai noua creatie a germanilor de la Brabus nu are absolut nicio treaba cu... performanta.

Ne-au obisnuit cu Mercedes-uri de sute de cai putere, capabile sa atinga viteze ametitoare. Cea mai noua creatie a germanilor de la Brabus nu are insa nicio treaba cu performanta, ci a fost conceput pentru a oferit maximul... din punctul de vedere al confortului.

Botezat Business Plus, proiectul de astazi al celebrei companii de tuning din Bottrop porneste de la prima generatie a modelului Mercedes V-Class si concureaza - cu mare succes, am putea adauga, inclusiv avioanele private. Dar de acest lucru te vei convinge si singur, imediat ce vei vedea fotografiile realizate la interior.

Pana acolo, prelungirele subtile atasate spoilerelor fata si spate sau jantele din aliaj cu design in cinci spite duble vor atrage neincetat atentia celorlalti participanti la trafic. Atat aceste detalii inedite, cat si evacuarea cvadrupla ori inscriptiile Powered by Brabus.

Brabus V-Class

Brabus V-Class

Brabus V-Class

Dar, dupa cum precizam si anterior, interiorul este principalul element de atractie in cazul de fata. Interior care cuprinde patru scaune individuale reglabile in toate modurile posibile cu putinta - cu cele pozitionate cu fata catre directia de mers despartite de o consola centrala, unde se afla si tableta care controleaza absolut toate dotarile cabinei.

Asa cum era de asteptat, conceptul Business Plus al companiei din Bottrop pluseaza cu un sistem multimedia de ultima generatie, care se traduce prin display-uri in plafon, Apple TV... Si chiar un PlayStation 4 Slim, potrivit informatiilor oficiale.

In acelasi timp, pasagerii acestui Mercedes V-Class se vor mai bucura si de nenumarate insertii de piele alba, unele cusute sub forma carourilor, de accente contrastante de negru, dar si de suport pentru picioare. Apoi, de parca aceste detalii nu ar fi fost suficiente, mai avem de notat si internetul de mare viteza, dar si masutele retractabile.

Si tot nu putem spune ca reteta Brabus Business Plus s-a inchetat. Nu pana nu precizam si plafonul instelat, instalatia audio de inalta fidelitate, perdelutele cu comanda la buton sau compartimentul special care desparte soferul de invitatii sai speciali...

Brabus V-Class

Brabus V-Class

Brabus V-Class

Brabus V-Class

Brabus V-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Brabus V-Class
mai multe