Noua masina de la Brabus e nebunie curata: are un motor de 900 CP si o garda la sol de aproape jumatate de metru

Noua masina de la Brabus e nebunie curata: are un motor de 900 CP si o garda la sol de aproape jumatate de metru
  • Noua masina de la Brabus e nebunie curata
  • Are un motor de 900 CP si o garda la sol de aproape jumatate de metru
Distribuie pe Facebook

Disponibila intr-un numar de doar zece bucati, aceeasi opulenta creatie pe nume P 900 Rocket Edition se mai poate lauda, printre altele, si cu o larga varietate de componente din piele partial perforata. Plus fibra de carbon.

Cunoscuta la nivelul intregului mapamond pentru proiectele sale extreme de tuning, celebra companie germana Brabus continua seria lansarilor spectaculoase si prezinta publicului larg noul P 900 Rocket Edition - un Mercedes-AMG G 63 dotat cu o bena realizata din fibra de carbon, in esenta. Asamblat intr-un numar limitat la numai zece bucati, acelasi off-roader transformat in camioneta de lux beneficiaza - asa cum o sugereaza inclusiv denumirea sa, si de un propulsor conceput sa livreze o putere de pana la 900 de cai.

Brabus P 900 Rocket Edition

Brabus P 900 Rocket Edition

Brabus P 900 Rocket Edition

Brabus P 900 Rocket Edition

Este vorba - mai precis, despre o versiune de 4.407 de centimetri cubi, echipata cu interne speciale si doua turbine de dimensiuni superioare, a binecunoscutei unitati cu opt cilindri in V, de patru litri, de pe seria 63 de la Mercedes-AMG. Varianta care produce - in urma tratamentul suferit, si un cuplu limitat la 1.050 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp demn de un autoturism sport, de aproximativ 3.7 secunde, pick-up-ul cu o greutate de 2.720 de kilograme continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza de 270 de kilometri pe ora.

Aceeasi exclusivista piese comercializata sub numele de P 900 Rocket Edition a mai pregatit - totodata, si o suspensie ajustabila, sinonima cu o garda la sol de pana la 450 de milimetri, noi spoilere fata/spate, plus aripi laterale proeminente. Nu lipsesc insa din peisaj - mai mult ori mai putin surprinzator, nici prizele false de aer, jantele de 24 de inch, cu capace aerodinamice realizate din fibra de carbon, tapiteria dintr-o piele partial perforata, cusaturile sub forma de cochilie, scaunele individuale sau consola centrala alungita.

Brabus P 900 Rocket Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Brabus P 900 Rocket Edition
mai multe