Noua masina primita in dar de politie. Are motor central si usi cu deschidere verticala

Noua masina primita in dar de politie. Are motor central si usi cu deschidere verticala
  • Inceputa in 2005, campania germana Tune it! Safe! continua si anul acesta
  • Cel mai nou membru al familiei este un BMW i8 modificat de Ac Schnitzer
  • Masina are 12 luni la dispozitie sa promoveze tuningul legal si de calitate
Distribuie pe Facebook

Ce are usi cu deschidere verticala, motor central pe benzina si tuning facut de AC Schnitzer? Noua masina a politiei germane!

Lansata in urma cu mai bine de un deceniu, celebra campanie Tune it! Safe! - ce are ca principal scop promovarea modificarilor legale si, in acelasi timp, a sigurantei in tuningul auto - a continuat zilele acestea cu un nou episod.

Anul 2018 aduce, in rolul actorului pe patru roti, un BMW i8 realizat in colaborare cu celebra companie Ac Schnitzer, care se diferentiaza de modelul standard, de serie, prin mai multe imbunatatiri de ordin aerodinamic.

Cei mai atenti la detalii vor observa, totodata, si un nou set de jante cu design in cinci spite duble - despre care germanii spun ca reduc greutatea cu peste 15 kilograme, plus o suspensie mai joasa cu 20 de milimetri.

Informatii despre un posibil tuning la motor nu exista de niciun fel, astfel ca si exemplarul din cazul de fata ar putea dezvolta 374 de cai putere, asa cum se intampla cu varianta de fabrica, vanduta inclusiv in Romania.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa se realizeze in continuare intr-un interval de doar 4.4 secunde, in timp ce viteza maxima ramane cel mai probabil limitata la 250 de kilometri pe ora.

Parte a campaniei Tune it! Safe!, acest BMW i8 de politie va participa in urmatorul an la numeroase targuri si evenimente, de tuning ori ba.

BMW i8 pentru politie

BMW i8 pentru politie

BMW i8 pentru politie

BMW i8 pentru politie

BMW i8 pentru politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW i8 pentru politie
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2018