Noul Alpina D3 Facelift aduce un plus de calitate, pastreaza cei 350 cai putere

Noul Alpina D3 Facelift aduce un plus de calitate, pastreaza cei 350 cai putere
  • Alpina publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului D3 Bi-Turbo Facelift
  • Versiunea imbunatatita a modelului bavarez pastreaza cei 350 cai putere disponibili si pana acum
  • Design-ul exterior aduce multiple schimbari subtile, pe cand interiorul materiale superioare calitativ
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu au primit pana acum nici un fel de plangere cu privire la design-ul sau performantele oferite, germanii de la Alpina s-au vazut nevoiti sa opereze cateva schimbari la nivelul retetei D3 Bi-Turbo.

Avand la baza versiunea imbunatatita a BMW-ului Seria 3 F30, noul model al companiei din Buchloe aduce numeroase modificari exterioare, subtilitatea acestora facandu-le insa sa treaca aproape neobservate.

Nici interiorul nu sta mai bine din acest punct de vedere, schimbarile operate la nivelul spoilerelor, respectiv blocurilor optice fata si spate fiind livrate exclusiv in compania... unor materiale de calitate superioara.

Ce-i drept, lista echipamentelor oferite in standard a crescut acum cu cateva randuri, viitorii clienti primind acum - fara sa plateasca nici un ban in plus - inclusiv sistemele Cruise Control si Park Distance Control.

Alpina D3 BiTurbo FaceliftAlpina D3 BiTurbo Facelift

Dupa cum precizam si anterior, in ciuda faptului ca a trecut la versiunea imbunatatita a BMW-ului Seria 3 F30, noul Alpina D3 Bi-Turbo Facelift a pastrat cei 350 de cai putere caracteristici modelului initial.

Unitatea bi-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri lucreaza in continuare cu o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune spate, astfel ca sprintul 0 - 100 km/h dureaza doar 4.6 secunde.

Viteza maxima se invarte in jurul valorii de 276 de kilometri insa, chiar si asa, parca tot consumul mediu de 5.3 litri la 100 de kilometri ramane atractia principala a automobilului din Buchloe.

Noul Alpina D3 Bi-Turbo Facelift este disponibil la vanzare atat intr-o savoare Sedan, cat si sub forma unui model Touring, cel din urma alegand sa puna la dispozitia clientilor sai, optional ce-i drept, si un sistem de tractiune integrala - caz in care timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coboara pana la pragul de 4.5 secunde.

Alpina D3 BiTurbo Facelift

Alpina D3 BiTurbo Facelift

Alpina D3 BiTurbo Facelift

Alpina D3 BiTurbo Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Alpina D3 BiTurbo Facelift
mai multe