Noul Audi RS3 intra in clubul '300+ km/h', mulumita celor de la MTM

Noul Audi RS3 intra in clubul '300+ km/h', mulumita celor de la MTM
  • MTM ia la modificat noul Audi RS Sportback
  • Tunerul german propune un total de 435 CP si 605 Nm
  • Viteza maxima depaseste acum 300 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Iar cea mai buna parte legata de toata aceasta nebunie este ca... nu va trebui sa platesti o avere pentru a te bucura de impresionanta reusita a germanilor.

367 de cai putere si 465 de Newton-Metri. De la 0 la 100 kilometri pe ora in 4.3 secunde si viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora.

Cu astfel de cifre, numere si valori inscrise in cadrul fisei sale tehnice, noul Audi RS3 Sportback ocupa un loc fruntas in topul celor mai rapide automobile de serie ale planetei.

Vestile bune nu se sfarsesc insa aici, acelasi hot-hatch german "oferind" inclusiv un potential urias de tuning multumita propulsorului 2.5 turbo din dotare.

Audi RS3 de la MTM

Audi RS3 de la MTM

Potential exploatat recent si de catre specialistii MTM, care au reusit sa stoarca din unitatea in cinci cilindri alti 70 CP si 140 Nm.

Drept urmare, cu 435 de cai putere si 605 Newton-Metri la bord, noul Audi RS3 Sportback reuseste acum sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 3.9 secunde.

Sprintul 0 - 200 kilometri pe ora promite sa devina realitate dupa doar 14.1 secunde, principala atractie a creatiei MTM reprezentand-o, fara dar si poate, viteza de top de 300+ km/h.

Iar partea cu adevarat interesanta abia acum soseste: 2.690 de euro este pretul pentru care trebui sa-l platesti pentru acest tratament. Un pret mic, cu rezultate marete.

Asadar, daca inca mai ai bani de cheluit, atunci afla ca meniul propus de celebra companie germana de tuning continua cu un sistem de evacuare sport a carei valoare se ridica la suma de... 4.250 euro.

Audi RS3 de la MTM

Audi RS3 de la MTMAudi RS3 de la MTM

Nici sistemul de franare destinat puntii fata si compus din discuri de 380 milimetri, plus etriere in opt pistonase nu este mai ieftin (3.288 euro), pe cand ofertele in materie de suspensie pornesc de la 300 de euro.

La fel de putin costa si modificarea softului transmisiei DCT cu sapte rapoarte (599 euro), in timp ce jantele din aliaj pe 19 inch vor ingreuna nota de plata cu alti (pana la) 1.922 euro.

Oferta MTM pentru hot-hatch-ul german se incheie in cele din urma cu pachetul aerodinamic fibra de carbon, ale carui prelungire frontala, respectiv difuzor posterior si capace pentru oglinzi laterale totalizeaza 4.338 de euro.

Audi RS3 de la MTM

Audi RS3 de la MTM

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi RS3 de la MTM
mai multe