Rosul perlat pare sa fie culoarea ideala pentru Audi-ul RS3

  • Cea mai noua creatie a germanilor de la ABT are la baza un Audi RS3
  • Hot-hatch-ul german ascunde acum sub capota un total de 450 cai putere
  • Surprizele continua cu jantele pe 19 inch si insertiile interioare de carbon
Distribuie pe Facebook

Adaugam in meniu si un set de jante in cinci spite duble, plus o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, iar hot-hatch-ul german devine mai spectaculos cu fiecare suprafata privita.

Editia din acest an a celui mai mare salon de tuning al Europei se apropie cu pasi repezi, febra Essen Motor Show 2015 lovindu-i deja pe germanii de la ABT Sportsline.

Pentru evenimentul ce atrage anual peste 350.000 de vizitatori din intreaga lume, celebra companie din Kempten a pregatit un Audi RS3 de ultima generatie, modificat din toate punctele de vedere.

De exemplu, caroseria hot-hatch-ului german atrage acum atentia celor din jur printr-un rosu perlat cu finisare mata, in timp ce jantele din aliaj pe 19 inch prezinta un deisgn in cinci spite duble.

Audi RS3 de la ABTAudi RS3 de la ABT

Audi RS3 de la ABT

Iar acesta-i doar inceputul, acelasi Audi RS3 pregatit de ABT Sportsline pentru editia din acest an a evenimentului Essen Motor Show dispunand si de o suspensie mai joasa pentru un maximum de efect vizual.

Apoi, daca vine vorba despre departamentul interior, meniul pregatit de specialistii celebrei companii de tuning din Kempten presupune numeroase insertii de piele, alcantara si fibra de carbon.

Toate aceste modificari de ordin estetic au fost transpuse perfect la nivel tehnic, acolo unde propulsorul turbo de 2.5 litri ne intampina acum alaturi de 450 de cai putere.

Secretul din spatele acestei reusite consta atat in optimizarea unitatii de control a motorizarii TFSI in cinci cilindri, cat si in instalarea unui nou intercooler, respectiv sistem de evacuare.

Cum au evoluat insa valorile din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv vitezei maxime ramane pentru moment un mister, oficialii ABT Sportsline lasand impresia ca nu vor sa intre in jocul cifrelor si numerelor practicat de rivalii de la MTM - care promit un 3.9 secunde, respectiv 300 kilometri pe ora pentru o versiune similara.

Audi RS3 de la ABT

Audi RS3 de la ABT

Audi RS3 de la ABT

Audi RS3 de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi RS3 de la ABT
mai multe