Noul BMW M3 GTS by G-Power declara razboi umanitatii

Noul BMW M3 GTS by G-Power declara razboi umanitatii
Probabil ca Sfarsitul Omenirii a fost amanat pentru alta data, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre debutul noului si extremului BMW M3 GTS by G-Power.
Distribuie pe Facebook
Dezlantuita in cel mai brutal mod posibil, cea mai noua creatie a companiei germane ascunde sub capota un motor V8 de 4.4 litri, ce se bucura de prezenta unui sistem de supraalimentare. Rezultatul? Multumita unui compresor ASA - elemnt regasit pe majoritatea modelelor Alpina, dar si unor altor modificari precum admisie, unitate de control optimizata sau sistem de evacuare realizat din titan, noul BMW M3 GTS by G-Power livreaza celui aflat la volan cifre mai mult decat impresionante: 635 cai putere la 7.800 rpm si 630 Nm sau, altfel spus, un plus de 185 CP, respectiv 190 Nm in comparatie cu versiunea standard. Combina asta cu o greutate de doar 1.530 kilograme, iar performantele rezultate sunt gata sa te lase fara de suflare: primii 100 km/h isi fac aparitia dupa numai 4.2 secunde, pragul celor 200 km/h este atins dupa doar 11.9 secunde, iar arma bavareza continua sa accelereze pana la 323 km/h! Suna bine, nu-i asa?


Noul BMW M3 GTS by G-Power declara razboi umanitatii Noul BMW M3 GTS by G-Power declara razboi umanitatii

Din pacate, lista cu modificari se incheie chiar aici. Nu de alta, dar cei de la G-Power afirma ca suspensia standard se comporta exemplar. In plus, nici kitul aerodinamic nu pare sa aiba nevoie de vreo imbunatatire radicala. Drept urmare, conform companiei de tuning, noul BMW M3 GTS are nevoie doar de ceva mai multa putere. Iar aceasta mica neplacere poate fi rezolvata chiar acum de compania din Autenzell. Asta in cazul in care accepti sa platesti o suma modica, de... 23.500 euro - fara taxe!

Noul BMW M3 GTS by G-Power declara razboi umanitatii

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M3 GTS by G-Power - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2011